Повезане вести

Кевин Пантер: Хтео сам да останем у Звезди, али ме је агент одвратио

Кевин Пантер: Хтео сам да останем у Звезди, али ме је агент одвратио

Вести онлине 29.06.2020
Нови кошаркаша Армани Олимпије Кевин Пантер рекао је да је желео да остане у Црвеној звезди и наредне сезоне, али да је одлазак у Милано добра прилика за бољим уговором. Није дуго Пантер боравио у Београду, тек око пола године… »
Пантер открио да је за одлазак из Звезде "крив" менаџер, који је рекао "узми највећи могући уговор"

Пантер открио да је за одлазак из Звезде "крив" менаџер, који је рекао "узми највећи могући уговор"

Спортски журнал 29.06.2020
Пантер је био један од најбољих играча црвено-белих у Евролиги, на 12 мечева просечно је постизао 15.9 поена. Кевин Пантер је напустио Црвену звезду и прешао у Милано. Обрни окрени Евролига му не гине. Хтео је Кевин да остане у… »
Американац открио зашто је напустио Звезду: "Ја сам хтео да останем, али..."

Американац открио зашто је напустио Звезду: "Ја сам хтео да останем, али..."

Спортске.нет 29.06.2020
Пресудила процена његовог заступника. Кевин Пантер је напустио Црвену звезду како би појачао Олимпију из Милана. Американац ће Евролигу играти у Италији и поред жеље да остане у Београду, а како каже, пресудио је његов… »
Пантера је агент одвратио од Звезде: А тако сам желео да останем

Пантера је агент одвратио од Звезде: А тако сам желео да останем

Вечерње новости 29.06.2020
Живео сам пуним плућима. Препородио сам се у Србији, открио је Американац. Кевин Панетер је играч Арманија из Милана и не крије да жали што није остао у Црвеној звезди. У разговору на друштвеним мрежама кошаркаш је открио да га… »
Зашто је Пантер напустио Звезду: Хтео сам да останем, али...

Зашто је Пантер напустио Звезду: Хтео сам да останем, али...

Мондо 29.06.2020
Американац открива како је дошло до његовог одласка са Малог Калемегдана. Американац открива како је дошло до његовог одласка са Малог Калемегдана. Кевин Пантер је од недавно нови кошаркаш Олимпије Милано након што је напустио… »
Пантер: Хтео сам да останем у Звезди, агент ме је одвратио

Пантер: Хтео сам да останем у Звезди, агент ме је одвратио

Моззарт спорт 29.06.2020
„Рекао ми је да је право време да узмем највећи уговор у Милану“, поручио сјајни бек. Нови кошаркаша Армани Олимпије Кевин Пантер рекао је да је желео да остане у Црвеној звезди и наредне сезоне, али да је одлазак у Милано добра… »

Вести дана »