Povezane vesti
Supruga našeg pevača koji je u bolnici se testirala na koronu, a sada su joj stigli rezultati i obratila se svima
Blic 29.06.2020
Supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, oglasila se na Instagramu, nakon što su joj stigli rezultati testiranja na korona virus. Kako je Katarina istakla, ona je negativna na COVID-19. - Dragi moji, samo da vas obavestim da su mi javili da… »
Supruga Ljube Perućice negativna na koronavirus
Nova 29.06.2020
Nakon što je folker Ljuba Perućica hospitalizovan zbog upale pluća, njegova supruga Katarina Kolozeus se testirala na koronavirus, a rezultati su, kako kaže, negativni. “Dragi moji, samo da vas obavestim da su mi javili da nisam pozitivna na Covid-19”… »
Vesti dana »

Protest i šetnja zaposlenih u kulturi u Beogradu: "Prosečna zarada 76.000, a za državu smo nevidljivi"
N1 Info pre 36 minutajoš 14 povezanih

Pogledajte kako oblaci jure prema Srbiji: Ovi delovi biće prvi na udaru kiše, evo kada i ostali
Telegraf pre 4 satijoš 14 povezanih

Odbojkaši Novog Pazara gostuju Partizanu iz Bača u drugom kolu Prve lige Srbije
IndeksOnline pre 25 minutajoš 36 povezanih

Važna vest za studente, vlada Srbije donela odluku! Ovo je nova granica za budžet, evo koliko je bodova potrebno
Dnevnik pre 36 minutajoš 16 povezanih

Kragujevačka policija uhvatila muškarca dok je pokušavao da obije više bankomata u centru grada
Telegraf pre 20 minutajoš 17 povezanih