Povezane vesti
Supruga našeg pevača koji je u bolnici se testirala na koronu, a sada su joj stigli rezultati i obratila se svima
Blic 29.06.2020
Supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, oglasila se na Instagramu, nakon što su joj stigli rezultati testiranja na korona virus. Kako je Katarina istakla, ona je negativna na COVID-19. - Dragi moji, samo da vas obavestim da su mi javili da… »
Supruga Ljube Perućice negativna na koronavirus
Nova 29.06.2020
Nakon što je folker Ljuba Perućica hospitalizovan zbog upale pluća, njegova supruga Katarina Kolozeus se testirala na koronavirus, a rezultati su, kako kaže, negativni. “Dragi moji, samo da vas obavestim da su mi javili da nisam pozitivna na Covid-19”… »
Vesti dana »
Lančani udes u Markovcu, policija i hitna stigli na lice mesta, saobraćaj u prekidu
Top press pre 51 minutajoš 33 povezane
(Foto) "U tom slučaju bi se podigla radioaktivna prašina" Širi se strah od katastrofe iz 1986! Situacija je ozbiljna, IAEA izdala hitno upozorenje
Blic pre 6 minutajoš 37 povezanih
"Pretnja od treće ruske invazije": Zelenski razgovarao telefonom sa Trampovim timom o ključnim pitanjima koja bi mogla da garantuju kraj krvoprolića!
Kurir pre 1 minutjoš 35 povezanih
Neuobičajena pojava će se desiti na kraju godine: Čubrilo otkrio hoće li decembar proći bez prave zime
Mondo pre 4 satijoš 30 povezanih