Povezane vesti
Zukorlić pozitivan na korona virus
Novi magazin 29.06.2020
Lider Stranke pravde i pomirenja i poslanik u Skupštini Srbije Muamer Zukorlić potvrdio je danas da je pozitivan na korona virus. "Bilo je komplikacija. Nisam imao temperaturu, ali jesam sve druge simptome. Tegobe u plućima, kašalj, slabost organizma…"… »
Zukorlić pozitivan na virus korona
Sputnik 29.06.2020
Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić pozitivan je na virus korona. „Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta komplikovano i loše. Od juče sam već bolje“, rekao je Zukorlić za Tanjug. Zukorlić je o tome obavestio i svoje prijatelje na… »
Muamer Zukorlić zaražen koronavirusom
N1 Info 29.06.2020
Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić saopštio je putem svog Fejsbuk profila da je pozitivan na koronavirus. "Zahvaljući se na vašoj pažnji i zabrinutosti obaveštavam vas da sam na kućnom lečenju od covida 19. Nekoliko dana sam imao… »
I Zukorlić pozitivan na koronu
Nova 29.06.2020
Muamer Zukorlić, lider Stranke pravde i pomirenja i poslanik u Skupštini Srbije, pozitivan je na koronavirus, potvrdio je on za portal Nova.rs. Zukorlić navodi da je prethodnih dana bilo komplikacija, ali da je sada bolje i da se nalazi na kućnom… »
Zukorlić pozitivan na koronu: "Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta kompikovano i loše"
Blic 29.06.2020
Predsednik Stranka pravde i pomirenja Muamer Zukorlić pozitivan je na korona virus, potvrđeno je za Tanjug. - Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta kompikovano i loše. Od juče sam već bolje - kratko je prokomentarisao Zukorlić. Prema poslednjim… »
Muamer Zukorlić ima virus korona, na kućnom je lečenju
Radio 021 29.06.2020
Predsednik Stranke pravde i pomirenja i narodni poslanik Muamer Zukorlić pozitivan je na virus korona. On je informaciju objavio na svom fejsbuk profilu i dodao da je na kućnom lečenju. "Nekoliko dana sam imao kompleksnu kliničku sliku, a sada sam hvala… »
Korona "buknula" i iz džakova, u vladi i ministarstvima odlučili da provere zdravlje
Večernje novosti 29.06.2020
Članovi RIK tokom izborne noći primali zapisnike i listiće od ljudi iz svih krajeva Srbije. STANjE predsednice Skupštine Srbije Maja Gojković, koja je zbog zapaljenja pluća uzrokovanog virusom korona smeštena u Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa… »
Vesti dana »

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 22 minutajoš 59 povezanih

Beba iz novog sada rođena živa! Prvi rezultati obdukcije ukazuju da je ovo uzrok smrti, majka osumnjičena za teško ubistvo
Blic pre 12 minutajoš 32 povezane

Povređeni u saobraćajnoj nesreći u Sremskoj Mitrovici stabilni, četvoro na intenzivnoj nezi
Euronews pre 1 satjoš 45 povezanih

Sutra hladno jutro uz mraz i maglu, tokom dana sunčani intervali
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih