Повезане вести

Зукорлић позитиван на корона вирус

Зукорлић позитиван на корона вирус

Нови магазин 29.06.2020
Лидер Странке правде и помирења и посланик у Скупштини Србије Муамер Зукорлић потврдио је данас да је позитиван на корона вирус. "Било је компликација. Нисам имао температуру, али јесам све друге симптоме. Тегобе у плућима… »
Зукорлић позитиван на вирус корона

Зукорлић позитиван на вирус корона

Спутник 29.06.2020
Председник Странке правде и помирења Муамер Зукорлић позитиван је на вирус корона. „Већ неколико дана се лечим. Било је доста компликовано и лоше. Од јуче сам већ боље“, рекао је Зукорлић за Тањуг. Зукорлић је о томе обавестио… »
Муамер Зукорлић заражен коронавирусом

Муамер Зукорлић заражен коронавирусом

Н1 Инфо 29.06.2020
Председник Странке правде и помирења (СПП) Муамер Зукорлић саопштио је путем свог Фејсбук профила да је позитиван на коронавирус. "Захваљући се на вашој пажњи и забринутости обавештавам вас да сам на кућном лечењу од цовида… »
И Зукорлић позитиван на корону

И Зукорлић позитиван на корону

Нова 29.06.2020
Муамер Зукорлић, лидер Странке правде и помирења и посланик у Скупштини Србије, позитиван је на коронавирус, потврдио је он за портал Нова.рс. Зукорлић наводи да је претходних дана било компликација, али да је сада боље и да се… »
Зукорлић позитиван на корону: "Већ неколико дана се лечим. Било је доста компиковано и лоше"

Зукорлић позитиван на корону: "Већ неколико дана се лечим. Било је доста компиковано и лоше"

Блиц 29.06.2020
Председник Странка правде и помирења Муамер Зукорлић позитиван је на корона вирус, потврђено је за Тањуг. - Већ неколико дана се лечим. Било је доста компиковано и лоше. Од јуче сам већ боље - кратко је прокоментарисао… »
Муамер Зукорлић има вирус корона, на кућном је лечењу

Муамер Зукорлић има вирус корона, на кућном је лечењу

Радио 021 29.06.2020
Председник Странке правде и помирења и народни посланик Муамер Зукорлић позитиван је на вирус корона. Он је информацију објавио на свом фејсбук профилу и додао да је на кућном лечењу. "Неколико дана сам имао комплексну клиничку… »
Корона "букнула" и из џакова, у влади и министарствима одлучили да провере здравље

Корона "букнула" и из џакова, у влади и министарствима одлучили да провере здравље

Вечерње новости 29.06.2020
Чланови РИК током изборне ноћи примали записнике и листиће од људи из свих крајева Србије. СТАЊЕ председнице Скупштине Србије Маја Гојковић, која је због запаљења плућа узрокованог вирусом корона смештена у Клиничко-болнички… »

Вести дана »