Povezane vesti
Zukorlić pozitivan na korona virus
Novi magazin 29.06.2020
Lider Stranke pravde i pomirenja i poslanik u Skupštini Srbije Muamer Zukorlić potvrdio je danas da je pozitivan na korona virus. "Bilo je komplikacija. Nisam imao temperaturu, ali jesam sve druge simptome. Tegobe u plućima, kašalj, slabost… »
Zukorlić pozitivan na virus korona
Sputnik 29.06.2020
Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić pozitivan je na virus korona. „Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta komplikovano i loše. Od juče sam već bolje“, rekao je Zukorlić za Tanjug. Zukorlić je o tome obavestio i svoje… »
Muamer Zukorlić zaražen koronavirusom
N1 Info 29.06.2020
Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić saopštio je putem svog Fejsbuk profila da je pozitivan na koronavirus. "Zahvaljući se na vašoj pažnji i zabrinutosti obaveštavam vas da sam na kućnom lečenju od covida 19. Nekoliko dana… »
I Zukorlić pozitivan na koronu
Nova 29.06.2020
Muamer Zukorlić, lider Stranke pravde i pomirenja i poslanik u Skupštini Srbije, pozitivan je na koronavirus, potvrdio je on za portal Nova.rs. Zukorlić navodi da je prethodnih dana bilo komplikacija, ali da je sada bolje i da se nalazi na kućnom… »
Zukorlić pozitivan na koronu: "Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta kompikovano i loše"
Blic 29.06.2020
Predsednik Stranka pravde i pomirenja Muamer Zukorlić pozitivan je na korona virus, potvrđeno je za Tanjug. - Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta kompikovano i loše. Od juče sam već bolje - kratko je prokomentarisao Zukorlić. Prema… »
Muamer Zukorlić ima virus korona, na kućnom je lečenju
Radio 021 29.06.2020
Predsednik Stranke pravde i pomirenja i narodni poslanik Muamer Zukorlić pozitivan je na virus korona. On je informaciju objavio na svom fejsbuk profilu i dodao da je na kućnom lečenju. "Nekoliko dana sam imao kompleksnu kliničku sliku, a sada sam… »
Korona "buknula" i iz džakova, u vladi i ministarstvima odlučili da provere zdravlje
Večernje novosti 29.06.2020
Članovi RIK tokom izborne noći primali zapisnike i listiće od ljudi iz svih krajeva Srbije. STANjE predsednice Skupštine Srbije Maja Gojković, koja je zbog zapaljenja pluća uzrokovanog virusom korona smeštena u Kliničko-bolnički centar… »
Vesti dana »
BLOG „Svi kao jedan“: Počeo protest u Kraljevu, skupovi održani širom Srbije, ali i u nekim evropskim gradovima
N1 Info pre 9 minutajoš 34 povezane
Jak vetar širom Srbije, oglasio se RHMZ: Poznato kakvo nas vreme očekuje u narednim danima
Mondo pre 3 satajoš 20 povezanih
„Čin mafijaške sačekuše“: Šta se dešava sa slučajem inspektora koji su povređeni u Aranđelovcu?
Danas pre 23 satajoš 5 povezanih
Hamas oslobodio trojicu izraelaca! Jednom od njih pobili celu porodicu! Izrael treba da pusti 183 Palestinca! Snimak primopredaje je uznemuirujuć (foto/video)
Kurir pre 33 minutajoš 26 povezanih
Evo zašto zvezdin mesi i kapiten nisu igrali u malom derbiju: Milojević sve otkrio posle meča!
Hot sport pre 39 minutajoš 51 povezana