Повезане вести
Зукорлић позитиван на корона вирус
Слободна Европа 29.06.2020
Председник Странке правде и помирења (СПП) Муамер Зукорлић саопштио је на свом Фејсбук профилу да је позитиван на ЦОВИД-19. "Обавјештавам вас да сам на кућном лијечењу од ЦОВИД-19. Неколико дана сам имао комплексну клиничку… »
ЗУКОРЛИЋ: Само Бог зна како сам добио корону
ИндексОнлине 29.06.2020
НОВИ ПАЗАР – Муамер Зукорлић, лидер Странке правде и помирења и посланик у Скупштини Србије, позитиван је на коронавирус, потврдио је он за портал Нова.рс. Зукорлић наводи да је претходних дана било компликација, али да је сада… »
Зукорлић позитиван на коронавирус
РТС 29.06.2020
Председник Странке правде и помирења Муамер Зукорлић рекао је "Тањугу" да је позитиван на коронавирус. "Већ неколико дана се лечим. Било је доста компиковано и лоше. Од јуче сам већ боље", кратко је прокоментарисао Зукорлић… »
И Зукорлић позитиван на ЦОВИД19
Санџак хабер 29.06.2020
НОВИ ПАЗАР – Председник Странке правде и помирења Муамер Зукорлић саопштио је данас путем свог Фејсбук профила да је позитиван на вирус Цовид19.… »
Зукорлић позитиван на корона вирус! "Најгоре је прошло" (видео)
Мондо 29.06.2020
Председник Странке правде и помирења академик Муамер Зукорлић саопштио је данас путем свог Фацебоок профила да је позитиван на вирус Цовид19. Председник Странке правде и помирења академик Муамер Зукорлић саопштио је данас путем… »
И Зукорлић позитиван на ЦОВИД19
ИндексОнлине 29.06.2020
НОВИ ПАЗАР – Председник Странке правде и помирења Муамер Зукорлић саопштио је данас путем свог Фејсбук профила да је позитиван на вирус Цовид19. <имг… »
Вести дана »
Више од 14.000 пријава првог дана Велико интересовање за први корак уласка у процес легализације некретнина Први се пријавио још пре зоре
Дневник пре 48 минутајош 123 повезане
'Стојимо уз Украјину', поручили европски савезници после састанка са Зеленским
BBC News пре 23 минутајош 76 повезаних