Повезане вести

Зукорлић позитиван на корона вирус

Зукорлић позитиван на корона вирус

Слободна Европа 29.06.2020
Председник Странке правде и помирења (СПП) Муамер Зукорлић саопштио је на свом Фејсбук профилу да је позитиван на ЦОВИД-19. "Обавјештавам вас да сам на кућном лијечењу од ЦОВИД-19. Неколико дана сам имао комплексну клиничку… »
ЗУКОРЛИЋ: Само Бог зна како сам добио корону

ЗУКОРЛИЋ: Само Бог зна како сам добио корону

ИндексОнлине 29.06.2020
НОВИ ПАЗАР – Муамер Зукорлић, лидер Странке правде и помирења и посланик у Скупштини Србије, позитиван је на коронавирус, потврдио је он за портал Нова.рс. Зукорлић наводи да је претходних дана било компликација, али да је сада… »
Зукорлић позитиван на коронавирус

Зукорлић позитиван на коронавирус

РТС 29.06.2020
Председник Странке правде и помирења Муамер Зукорлић рекао је "Тањугу" да је позитиван на коронавирус. "Већ неколико дана се лечим. Било је доста компиковано и лоше. Од јуче сам већ боље", кратко је прокоментарисао Зукорлић… »
И Зукорлић позитиван на ЦОВИД19

Санџак хабер 29.06.2020
НОВИ ПАЗАР – Председник Странке правде и помирења Муамер Зукорлић саопштио је данас путем свог Фејсбук профила да је позитиван на вирус Цовид19.… »
Зукорлић позитиван на корона вирус! "Најгоре је прошло" (видео)

Зукорлић позитиван на корона вирус! "Најгоре је прошло" (видео)

Мондо 29.06.2020
Председник Странке правде и помирења академик Муамер Зукорлић саопштио је данас путем свог Фацебоок профила да је позитиван на вирус Цовид19. Председник Странке правде и помирења академик Муамер Зукорлић саопштио је данас путем… »

ИндексОнлине 29.06.2020
НОВИ ПАЗАР – Председник Странке правде и помирења Муамер Зукорлић саопштио је данас путем свог Фејсбук профила да је позитиван на вирус Цовид19. <имг… »

Вести дана »