Povezane vesti
Nataša Bekvalac: Ako to nekog ugrožava, ne treba da radimo
Nova 29.06.2020
Pevačica Nataša Bekvalac je otkrila da se od početka pandemije ponašala odgovorno, ali da je saglasna sa tim da ona i njene kolege ne treba da rade, ukoliko to nekog ugrožava. “Ja sam se od početka pandemije ponašala odgovorno, kao što se… »
Ako to nekog ugrožava, ne treba ni da radimo! Bekvalčeva progovorila o panici na estradi, pa iznela svoj sud!
Kurir 29.06.2020
Pevačica Nataša Bekvalac je otkrila da se od početka pandemije ponašala odgovorno, ali da je saglasna sa tim da ona i njene kolege ne treba da rade, ukoliko to nekog ugrožava. "Ja sam se od početka pandemije ponašala odgovorno, kao što se ponašam… »
Vesti dana »
Protest kod Beograda na vodi za očuvanje starog Savskog mosta: Blokada protekla u incidentima, svađi vozača i građana, reagovala i policija (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Rukama i nogama ga tukao po glavi Dačić otkrio detalje brutalnog prebijanja mladića (17) u Leskovcu: Napadač (18) uhapšen, maloletnik (15) bio svedok
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane
Ukinut pritvor Goranu Vesiću: Viši sud u Novom Sadu odlučio da nema osnovane sumnje za postojanje krivičnog dela
Euronews pre 11 minutajoš 39 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Hezbolah saopštio da je ostvario pobedu nad Izraelom i da su njegovi borci spremni
Euronews pre 1 satjoš 61 povezana