Povezane vesti
Cuomo poručio Trumpu da naredi nošenje maski i da bude primjer
Al Jazeera 29.06.2020
Guverner New Yorka kaže da se savezne države sada potpuno drugačije ponašaju, pa bi to trebao učiniti i predsjednik SAD-a. Guverner New Yorka Andrew Cuomo izjavio je u ponedjeljak da bi američki predsjednik Donald Trump trebalo izdati naredbu o obaveznom… »
Kuomo: Tramp da naredi obavezno nošenje maski, i on sam da ih nosi kao primer drugima
Blic 29.06.2020
Guverner Njujorka Endru Kuomo izjavio je danas da bi američki predsednik Donald Tramp trebalo da izda naredbu o obaveznom nošenju zaštitnih maski u javnosti i pozvao ga da bude primer drugima, time što će i sam nositi masku. - Druge (savezne) države tek… »
“Tramp da naredi obavezno nošenje maski i sam da ih nosi”
Nova 29.06.2020
Guverner Njujorka Endru Kuomo izjavio je danas da bi američki predsednik Donald Tramp trebalo da izda naredbu o obaveznom nošenju zaštitnih maski u javnosti i pozvao ga da bude primer drugima, time što će i sam nositi masku. “Druge (savezne) države tek… »
Vesti dana »
Đurić: Značajno nazadovanje u dijalogu zbog nekonstruktivnog pristupa Prištine
Telegraf pre 48 minutajoš 28 povezanih
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično će se objavljivati na Portalu otvorenih podataka
Nova ekonomija pre 48 minutajoš 20 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: maglovita jutra i pretežno sunčani dani sa temperaturama do 16 stepeni
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 20 povezanih