Повезане вести
Цуомо поручио Трумпу да нареди ношење маски и да буде примјер
Ал Јазеера 29.06.2020
Гувернер Нев Иорка каже да се савезне државе сада потпуно другачије понашају, па би то требао учинити и предсједник САД-а. Гувернер Нев Иорка Андрев Цуомо изјавио је у понедјељак да би амерички предсједник Доналд Трумп требало… »
Куомо: Трамп да нареди обавезно ношење маски, и он сам да их носи као пример другима
Блиц 29.06.2020
Гувернер Њујорка Ендру Куомо изјавио је данас да би амерички председник Доналд Трамп требало да изда наредбу о обавезном ношењу заштитних маски у јавности и позвао га да буде пример другима, тиме што ће и сам носити маску. -… »
“Трамп да нареди обавезно ношење маски и сам да их носи”
Нова 29.06.2020
Гувернер Њујорка Ендру Куомо изјавио је данас да би амерички председник Доналд Трамп требало да изда наредбу о обавезном ношењу заштитних маски у јавности и позвао га да буде пример другима, тиме што ће и сам носити маску… »
Вести дана »
Села око Владимираца после четири дана добила струју и воду, мештани се сналазили на све начине: „Неки су чак користили и воду од отопљеног снега, за шта је могло“
Нова пре 3 сатајош 21 повезана
Памти Србија и веће снегове, али не оволико дана без струје: "Вучић је рекао да је последња година да се ово дешава"
Н1 Инфо пре 16 минутајош 67 повезаних
Трамп поделио видео тврдећи да демонстранти контролишу Машхад, Реза Пахлави га замолио за помоћ
НИН пре 4 сатијош 28 повезаних
Ухапшени власници бара у Швајцарској у којем је 40 људи погинуло у пожару
BBC News пре 5 сатијош 29 повезаних