Povezane vesti
Cuomo poručio Trumpu da naredi nošenje maski i da bude primjer
Al Jazeera 29.06.2020
Guverner New Yorka kaže da se savezne države sada potpuno drugačije ponašaju, pa bi to trebao učiniti i predsjednik SAD-a. Guverner New Yorka Andrew Cuomo izjavio je u ponedjeljak da bi američki predsjednik Donald Trump trebalo izdati naredbu o obaveznom… »
Kuomo: Tramp da naredi obavezno nošenje maski, i on sam da ih nosi kao primer drugima
Blic 29.06.2020
Guverner Njujorka Endru Kuomo izjavio je danas da bi američki predsednik Donald Tramp trebalo da izda naredbu o obaveznom nošenju zaštitnih maski u javnosti i pozvao ga da bude primer drugima, time što će i sam nositi masku. - Druge (savezne) države tek… »
“Tramp da naredi obavezno nošenje maski i sam da ih nosi”
Nova 29.06.2020
Guverner Njujorka Endru Kuomo izjavio je danas da bi američki predsednik Donald Tramp trebalo da izda naredbu o obaveznom nošenju zaštitnih maski u javnosti i pozvao ga da bude primer drugima, time što će i sam nositi masku. “Druge (savezne) države tek… »
Vesti dana »

Petković odgovorio Vjosi Osmani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Izrael i Hamas razmenili spiskove zatvorenika: Sutra potpis sporazuma o oslobađanju živih talaca i prekidu vatre u Gazi
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Od sunca do kiše u samo par dana! Evo šta nas očekuje narednih dana: Rhmz najavio veliku promenu vremena
Blic pre 2 satajoš 1 povezana