Povezane vesti
Cuomo poručio Trumpu da naredi nošenje maski i da bude primjer
Al Jazeera 29.06.2020
Guverner New Yorka kaže da se savezne države sada potpuno drugačije ponašaju, pa bi to trebao učiniti i predsjednik SAD-a. Guverner New Yorka Andrew Cuomo izjavio je u ponedjeljak da bi američki predsjednik Donald Trump trebalo izdati naredbu o obaveznom… »
Kuomo: Tramp da naredi obavezno nošenje maski, i on sam da ih nosi kao primer drugima
Blic 29.06.2020
Guverner Njujorka Endru Kuomo izjavio je danas da bi američki predsednik Donald Tramp trebalo da izda naredbu o obaveznom nošenju zaštitnih maski u javnosti i pozvao ga da bude primer drugima, time što će i sam nositi masku. - Druge (savezne) države tek… »
“Tramp da naredi obavezno nošenje maski i sam da ih nosi”
Nova 29.06.2020
Guverner Njujorka Endru Kuomo izjavio je danas da bi američki predsednik Donald Tramp trebalo da izda naredbu o obaveznom nošenju zaštitnih maski u javnosti i pozvao ga da bude primer drugima, time što će i sam nositi masku. “Druge (savezne) države tek… »
Vesti dana »
(Video) Senzacija, kraj za Nemačku na Mundijalu: Paragvaj posle penal drame izborio osminu finala
Dnevnik pre 6 minutajoš 37 povezanih
Paragvaj šokirao Nemačku i posle penal drame prošao u osminu finala!
RTV pre 1 minutjoš 40 povezanih
Nastavlja se toplotni talas: Temperature i do 40 stepeni, na snazi crveno meteo upozorenje
Glas Zaječara pre 5 minutajoš 16 povezanih
Pa, gde baš on? Novak Đoković u drugom kolu Vimbldona protiv finaliste gren slema
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
Novi bilans zemljotresa u Venecueli: poginule 1.719 osobe, oko 50.000 nestalih
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih