Povezane vesti
Merkel: Da li nosim masku? Uhvatite me, ako možete, u prodavnici
Blic 30.06.2020
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da nikada nije viđena sa zaštitnom maskom jer, iako je nosi kada kupuje namirnice, krije gde odlazi u kupovinu. Ona se na taj način našalila odgovarajući na konstataciju jednog nemačkog novinara da nikad nije… »
Merkel: Nosim li masku? Uhvatite me u trgovini
Al Jazeera 30.06.2020
Njemačka kancelarka, na pitanje o nošenju maske, kazala je da joj ona ne treba ako poštuje pravila o distanci. Njemačka kancelarka Angela Merkel priznala je kako nije do sada viđena s maskom za lice, iako je nosi prilikom kupovine namirnica, jer čuva u… »
Merkel: Uhvatite me s maskom, ako možete
Nova 30.06.2020
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da nikada nije viđena sa zaštitnom maskom jer, iako je nosi kada kupuje namirnice, krije gde odlazi u kupovinu. Ona se na taj način našalila odgovarajući na konstataciju jednog nemačkog novinara da nikad… »
Vesti dana »
MUP: Greškom aktiviran sistem "Pronađi me" zbog curenja amonijaka u Guči
Mondo pre 18 minutajoš 29 povezanih
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo do 39 stepeni, sredinom sedmice pad temperature
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane
Ovako je Iran izbačen sa Mundijala: Tramp i FIFA su uspeli, pomogle im sudije i Srbin
Mondo pre 28 minutajoš 47 povezanih
U Srbiji se obeležava Vidovdan, centralna ceremonija u Kruševcu: Liturgija u manastiru Gračanica i parastos na Gazimestanu
Blic pre 13 minutajoš 19 povezanih