Povezane vesti
Merkel: Da li nosim masku? Uhvatite me, ako možete, u prodavnici
Blic 30.06.2020
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da nikada nije viđena sa zaštitnom maskom jer, iako je nosi kada kupuje namirnice, krije gde odlazi u kupovinu. Ona se na taj način našalila odgovarajući na konstataciju jednog nemačkog novinara da nikad nije… »
Merkel: Nosim li masku? Uhvatite me u trgovini
Al Jazeera 30.06.2020
Njemačka kancelarka, na pitanje o nošenju maske, kazala je da joj ona ne treba ako poštuje pravila o distanci. Njemačka kancelarka Angela Merkel priznala je kako nije do sada viđena s maskom za lice, iako je nosi prilikom kupovine namirnica, jer čuva u… »
Merkel: Uhvatite me s maskom, ako možete
Nova 30.06.2020
Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da nikada nije viđena sa zaštitnom maskom jer, iako je nosi kada kupuje namirnice, krije gde odlazi u kupovinu. Ona se na taj način našalila odgovarajući na konstataciju jednog nemačkog novinara da nikad… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Izrael pogodio nuklearni kompleks u Teheranu, Iran napada tankere u Ormuskom moreuzu i preti: "Zalivom će teći krv osvajača"
Nova pre 23 minutajoš 41 povezana
Vlada Srbije odala počast Zoranu Đinđiću na 23. godišnjicu atentata
In medija pre 43 minutajoš 61 povezana
BiH kosponzor rezolucije o osudi napada Irana na zemlje Zaliva i Jordana
Danas pre 18 minutajoš 50 povezanih
Stiže nam oštro zahlađenje, snega će biti i u nižim predelima: Prognoza Nedeljka Todorovića za mart
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih