Povezane vesti

Lufthanza nudi putnicima brze testove na koronu za 139 evra

Radio 021 pre 2 dana
Nemačka avio-kompanija "Lufthanza" na aerodromu u Frankfurtu putnicima nudi test na korona virus za koji rezultate dobiju u roku od nekoliko sati, kako bi izbegli karantin. Avio-prevoznik je udružio snage s nemačkom kompanijom "Centogene", koja je u… »

Lufthanza nudi svojim putnicima test na koronu za 139 evra

Kamatica pre 3 dana
Avio-prevoznik je udružio snage s nemačkom kompanijom “Centogene”, koja je u poneđeljak otvorila prolazni ispitni centar na aerodromu, za koji je rekla da će predstavljati “nacrt otvaranja međunarodnih granica”, piše “Fajnenšel tajms”… »

Našli način za izbegavanje karantina: Na aerodromu nude brze testove na kovid za 139 evra

Sputnik pre 3 dana
Nemačka avio-kompanija „Lufthanza" na aerodromu u Frankfurtu putnicima nudi test na korona virus za koji rezultate dobiju u roku od nekoliko sati, kako bi izbegli karantin. Avio-prevoznik je udružio snage s nemačkom kompanijom „Centogene", koja je… »

Lufthanza nudi putnicima brze testove na Covid-19 za 139 evra

Vesti online pre 3 dana
Nemačka avio-kompanija „Lufthanza“ na aerodromu u Frankfurtu putnicima nudi test na koronavirus za koji rezultate dobiju u roku od nekoliko sati, kako bi izbegli karantin. Avio-prevoznik je udružio snage s nemačkom kompanijom „Centogene“, koja… »

Lufthanza nudi putnicima brze testove na kovid za 139 evra

RTV pre 3 dana
BERLIN - Nemačka avio-kompanija "Lufthanza" na aerodromu u Frankfurtu putnicima nudi test na korona virus za koji rezultate dobiju u roku od nekoliko sati, kako bi izbegli karantin. Avio-prevoznik je udružio snage s nemačkom kompanijom "Centogene"… »

Na aerodromu brzi test na koronu 139 evra

B92 pre 3 dana
Berlin -- Nemačka "Lufthanza" na aerodromu u Frankfurtu putnicima nudi test na koronavirus za koji rezultate dobiju u roku od nekoliko sati, kako bi izbegli karantin. Avio-prevoznik je udružio snage s nemačkom kompanijom "Centogene", koja je u… »

Ko odabere nemačkog diva, može da uradi ekspresni test: Ovo su cene, rezultat se čeka najduže 8 sati

Telegraf pre 3 dana
Kineske vlasti su, možda, izuzetak: zahtevaju strožu kontrolu. Nemačka avio-kompanija Lufthanza na aerodromu u Frankfurtu putnicima nudi test na korona virus, za koji rezultate dobiju u roku od nekoliko sati, kako bi izbegli karantin. Avio-prevoznik je… »

Lufthanza nudi putnicima brze testove na kovid za 139 evra

Nova pre 3 dana
Nemačka avio-kompanija "Lufthanza" na aerodromu u Frankfurtu putnicima nudi test na koronavirus za koji rezultate dobiju u roku od nekoliko sati, kako bi izbegli karantin. Avio-prevoznik je udružio snage s nemačkom kompanijom “Centogene”, koja je u… »

Vesti dana »