Povezane vesti
Brani Romanu: Ona je fina, nego je tamo život težak!
Mondo 30.06.2020
Maja Nikolić, koja je dve godine živela u Australji, objašnjava da tamo nije lako preživeti i pravda koleginicu koja služi kaznu zbog pljačke! Maja Nikolić, koja je dve godine živela u Australji, objašnjava da tamo nije lako preživeti i pravda koleginicu… »
Živeti tamo je teško i skupo! Maji Nikolić žao Romane: Niko ne treba da zaboravi ovo!
Kurir 30.06.2020
Hapšenje pevačice Romane Panić postalo je glavna tema, a njena koleginica Maja Nikolić je iznela mišljenje o ovom incidentu. "Iskreno, u šoku sam što se tiče Romane. Želim samo da kažem da mi je žao što je upala u takvo iskušenje. Ja podržavam moje… »
Vesti dana »
Novosadski srednjoškolci iz čak osam škola stupaju u bojkot nastave! U Zrenjaninu tišina! Srednjoškolci u bojkotu
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 31 povezana
Turski vojni teretni avion srušio se u Gruziji sa 20 vojnika i članova posade
Radio 021 pre 3 satajoš 36 povezanih
Radnici "Gradske čistoće" u Beogradu uklanjaju crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
Radio 021 pre 21 minutajoš 43 povezane
Vučić: Prihvatamo svaki zahtev OFAC-a za NIS, Rusi već razgovaraju o promeni vlasništva
Nedeljnik pre 1 satjoš 53 povezane
„Lepo je igrati protiv saigrača iz reprezentacije“: Avramović se vratio u velikom stilu, pa pohvalio Zvezdu!
Hot sport pre 46 minutajoš 86 povezanih