Povezane vesti
“Trkao sam se inkognito da ne bi znali da sam Šumaher”
Nova 30.06.2020
Mik Šumaher, vozač Formula 2 serije, govorio je o svom ocu, legendarnom Mihaelu. Jedan od najboljih vozača ikada je 2013. doživeo tešku povredu glave, od koje se još uvek oporavlja. Mik je u otvorenom pismu otkrio čemu ga je otac naučio. “Mihael je na… »
"Koristio sam razna imena da ne bih bio tatin sin": Šumaherov sin zapanjio planetu: Tatu nikada nisam gledao kao najvećeg na…
Sportal blic 30.06.2020
Retko kada se bilo šta zna o jednoj od najzatvorenijih porodica na svetu, porodici Šumaher. Sada je sin slavnog Mihaela, Mik, govorio o trenutnoj situaciji unutar zidova legende Formule 1. O stanju koji je doživeo tešku povredu glave na skijanju 2013. se… »
Vesti dana »
U četvrtak toplo, u petak hladno i sneg, a za vikend minus: Pogledajte prognozu do kraja nedelje i koliko će se vreme menjati
Nova pre 48 minutajoš 25 povezanih
Priveden batinaš zbog napada na studente kod SNP-a, Vučić: “Udarili im nekoliko šamara”
Luftika pre 3 minutajoš 6 povezanih
Pregovori Rusije i Ukrajine u Ženevi: Vitkof tvrdi da je ostvaren značajan napredak, Zelenski traži bezbednosne garancije
Nedeljnik pre 37 minutajoš 22 povezane
Ističe rok za uplatu prve rate poreza na imovinu za 2026, kamata za kašnjenje
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih
Pokuševski kapiten Partizana na Kupu Radivoja Koraća: "Da izdržimo energetski ove tri utakmice"
Telegraf pre 36 minutajoš 22 povezane