Povezane vesti

Novi pokušaj prisilnog iseljenja porodice Lalović

N1 Info pre 13 dana
Udruženje "Krov nad glavom" saopštilo je da su jutros vojna policija i izvršitelji pokušali da prisilno isele porodicu Lalović, deseti put u nekoliko godina. Pukovnik Gojko Lalović izjavio je za N1 da je 2005. godine nezakonito penzionisan i da… »

Ministarstvo odbrane: Penzionisani pukovnik Lalović bespravno koristi troiposoban stan

Radio 021 pre 12 dana
Penzionisani pukovnik Gojko Lalović bespravno koristi troiposoban stan u Vespučijevoj ulici koji na osnovu pravosnažne sudske presude pripada Ministarstvu odbrane, saopštilo je to ministarstvo, nakon današnjeg pokušaja iseljenja porodice Lalović… »

Ministarstvo odbrane o iseljenju pukovnika: Ovo je istina! (foto)

Mondo pre 12 dana
Povodom slučaja prisilnog iseljenja iz stana u Beogradu penzionisanog vojnog oficira Gojka Lalovića, Ministarstvo odbrane danas je reagovalo saopštenjem u kojem ističe da Lalović i njegova porodica bespravno koriste taj stan. Povodom slučaja… »

Ministarstvo odbrane: Lalović bespravno koristi stan

Nova pre 12 dana
Povodom slučaja penzionisanog pukovnika Gojka Lalovića, kome je jutros na kućnu adresu došla policija i izvršitelji kako bi ga iselili iz doma na Bežanijskoj kosi u Beogradu, oglasilo se i Ministarstvo odbrane koje tvrdi da on bespravno koristi… »

Ministarstvo odbrane: Lalović bespravno koristi stan

Danas pre 12 dana
Ministarstvo odbrane saopštilo je danas, povodom pisanja medija o iseljenju penzionisanog pukovnika Gojka Lalovića, da stan koji koristi porodica Lalović na osnovu pravosnažne sudske presude pripada ministarstvu. Kako su u saopštenju naveli, stan… »

Pukovnik se polio benzinom zbog izvršitelja

Nova pre 12 dana
Vojna policija i izvršitelji jutros su nenajavljeno došli da prisilno isele porodicu Lalović iz stana u Vespučijevoj ulici 24 na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Ipak, izvršitelji su odustali od iseljenja, jer se vlasnik Gojko Lalović polio benzinom… »

(VIDEO) Pukovnik: Preko mene živog neće ući u stan

Nova pre 12 dana
Vojna policija i izvršitelji jutros su nenajavljeno došli da, po 11. put, prisilno isele porodicu penzionisanog pukovnika Gojka Lalović iz stana u Vespučijevoj ulici na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a kako ovaj vojnik koji se polio benzinom kako bi… »

VIDEO: Vojna policija i izvršitelji iseljavaju porodicu Lalović, pukovnik preti da će se zapaliti

Radio 021 pre 12 dana
Vojna policija i izvršitelji došli su jutros da prisilno isele porodicu Lalović iz stana u Beogradu, deseti put u nekoliko godina, saopštilo je Udruženje "Krov nad glavom". Prema navodima tog udruženja, iseljenje iz stana u Vespučijevoj ulici 24 na… »

Drama u Beogradu: Pukovnik Gojko se polio benzinom, izvršitelji odustali!

Mondo pre 12 dana
Vojna policija i izvršitelji nenajavljeno su jutros došli da prisilno isele porodicu Lalović iz stana u Vespučijevoj ulici 24 na Bežanijskoj kosi. Nakon što se Gojko polio benzinom, izvršitelji su odustali od iseljenja. Vojna policija i… »

Krov nad glavom: Vojna policija i izvršitelji došli da prisilno isele porodicu Lalović (VIDEO)

Danas pre 12 dana
Vojna policija i izvršitelji su jutros u 9.30 časova nenajavljeno došli da prisilno isele porodicu Lalović iz stana u Vespučijevoj ulici 24 na Bežanijskoj kosi, po deseti put u nekoliko godina, saopštila je Inicijativa Krov nad glavom. Ukoliko… »

U toku iseljenje porodice Lalović iz stana: Izvršitelji u Vespučijevoj na Bežanijskoj kosi

Kurir pre 12 dana
Udruženje "Krov nad glavom" saopštilo je da su jutros izvršitelji došli da isele porodicu Lalović, deseti put u nekoliko godina. Prema navodima Udruženja, to iseljenje sprovodi se nenajavljeno. Iseljenje porodice Lalović događa se na adresi… »

Vesti dana »