Povezane vesti

Istanbul zamenio Milanom: Datome tri godine “maneken”

Nova pre 5 dana
Italijanski košarkaš Luiđi Datome potpisao je trogodišnji ugovor sa milanskom Olimpijom, saopštio je klub. Prethodnih pet godina bio je igrač Fenerbahčea sa kojim je raskinuo trenutni ugovor i odlučio da Istanbul zameni Milanom. “Srećan sam… »

Zvanično: Datome promovisan u Olimpiji

Mozzart sport pre 5 dana
Tim iz Istanbula objavio da je u pitanju sporazumni raskid ugovora. Nastavlja se osipanje Fenerbahčea kakvog znamo poslednjih sezona. Posle odlaska najboljeg evropskog trenera svih vremena Željka Obradovića, turski klub je ostao bez možda i… »

Datome se vraća u domovinu

Večernje novosti pre 5 dana
Italijanski košarkaš potpisao je trogodišnji ugovor sa Armanijem, saopštio klub iz Milana. Italijanski košarkaš Luiđi Datome potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Armanijem, saopštio klub iz Milana. Prethodnih pet godina Datome je bio igrč… »

Zvanično – Datome napustio Fenerbahče VIDEO

B92 pre 5 dana
Italijanski košarkaš Luiđi Datome više nije član Fenerbahčea, saopštio je turski klub. "Điđi Datome, koji je imao ključnu ulogu u istorijskom uspehu Fenerbahčea, odlučio je da raskine trenutni ugovor i karijeru će nastaviti u drugom timu… »

Fener se oprostio od Điđija: Nezaboravan deo istorije

N1 Info pre 5 dana
Luiđi Datome i Fenerbahče rastali su se posle pet godinja saradnje. Italijan se vraća u domovinu gde će igrati za milanski Armani, a istanbulski tim se na dirljiv način oprostio od Điđija. "Điđi Datome, koji je odigrao ključnu ulogu u… »

Posle Obradovića i igrači napuštaju Fenerbahče

Večernje novosti pre 5 dana
Potvrdu o odlasku iskusnog igrača, posle pet sezona provedenih u Istanbulu, objavio je i klub. Još jedan odlazak iz Fenerbahčea. Posle trenera Željka Obradovića turskog evroligaša napustio je košarkašLuiđi Datome, a potvrda je stigla i iz Fenera… »

Datome zvanično napustio Fenerbahče

Vesti online pre 5 dana
Italijanski košarkaš Luiđi Datome od danas više nije član Fenerbahčea, saopštio je turski klub. – Ðiđi Datome, koji je imao ključnu ulogu u istorijskom uspehu Fenerbahčea, odlučio je da raskine trenutni ugovor i karijeru će nastaviti u… »

Datome zvanično napustio Fenerbahče

Dnevnik pre 5 dana
ISTANBUL: Italijanski košarkaš Luiđi Datome od danas više nije član Fenerbahčea, saopštio je turski klub. "Điđi Datome, koji je imao ključnu ulogu u istorijskom uspehu Fenerbahčea, odlučio je da raskine trenutni ugovor i karijeru će nastaviti… »

Vesti dana »