Povezane vesti

Sleteo s puta i udario u banderu: U nesreći kod Kragujevca povređen muškarac

Blic pre 5 dana
Na lokalnom putu u Cerovcu kod Kragujevca juče je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređen vozač kada je automobilom udario u betonsku banderu. Razlog nesreće se još utvrđuje. Kako javlja "Glas Šumadije", nesreća se dogodila u… »

Kragujevac: Udario kolima u banderu, hitno hospitalizovan

Nova pre 5 dana
U saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u Cerovcu kod Kragujevca, teško je povređen vozač kada je udario vozilom u betonsku banderu. Kako je rečeno u Policijskoj upravi u Kragujevcu, u udesu juče oko 16.00 “reno megan” kragujevačkih… »

U nesreći kod Kragujevca teško povređen vozač

Novi magazin pre 5 dana
U saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u Cerovcu kod Kragujevca, teško je povređen vozač kada je udario vozilom u betonsku banderu. Kako je Beti rečeno u Policijskoj upravi u Kragujevcu, u udesu juče oko 16.00 "reno megan" kragujevačkih… »

Težak udes kod Kragujevca: Zakucao se u banderu

Mondo pre 5 dana
U saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u Cerovcu kod Kragujevca, teško je povređen vozač kada je udario vozilom u betonsku banderu. U saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u Cerovcu kod Kragujevca, teško je povređen vozač kada je udario vozilom… »

Teška saobraćajka kod Kragujevca: Udario autom u banderu, povređen vozač

Kurir pre 5 dana
U saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u Cerovcu kod Kragujevca, teško je povređen vozač kada je udario vozilom u betonsku banderu. Kako je rečeno u Policijskoj upravi u Kragujevcu, u udesu juče oko 16.00 "reno megan" kragujevačkih registracija… »

Teška nesreća kod Kragujevca: Muškarac autom udario u banderu, ima teške povrede

Telegraf pre 5 dana
Uzrok nesreće se utvrđuje. U saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u Cerovcu kod Kragujevca, teško je povređen vozač kada je udario vozilom u betonsku banderu. Kako je rečeno u Policijskoj upravi u Kragujevcu, u udesu juče oko 16.00 "reno megan"… »

Vesti dana »