Povezane vesti

U Srbiju se prekomerno uvozi betonski čelik? Vlada pokreće postupak ispitivanja

B92 pre 3 dana
Beograd -- Vlada Srbije pokrenuće postupak ispitivanja koje treba da utvrdi da li se u Srbiju prekomerno uvozi građevinski rebrasti betonski čelik. Prekomeran uvoz može da dovede do ozbiljne štete u domaćoj industriji. Ovom odlukom, koja je… »

Da li uvoz betonskog čelika šteti domaćoj industriji?

Večernje novosti pre 3 dana
Vlada Srbije pokrenuće postupak ispitivanja koje treba da utvrdi da li se u Srbiju prekomerno uvozi građevinski rebrasti betonski čelik. Vlada Srbije pokrenuće postupak ispitivanja koje treba da utvrdi da li se u Srbiju prekomerno uvozi građevinski… »

Vlada Srbije ispituje da li se prekomerno uvozi građevinski rebrasti beton

Nova ekonomija pre 3 dana
Vlada Srbije pokrenuće postupak ispitivanja u kojem će utvrditi da li se u Srbiju prekomerno uvozi građevinski rebrasti betonski čelik, što može da dovede do ozbiljne štete u domaćoj industriji, objavljeno je u najnovijem Službenom glasniku. Ovom… »

Da li uvoz betonskog čelika šteti domaćoj industriji?

RTS pre 3 dana
Vlada Srbije pokrenuće postupak ispitivanja koje treba da utvrdi da li se u Srbiju prekomerno uvozi građevinski rebrasti betonski čelik, što može da dovede do ozbiljne štete u domaćoj industriji. Ovom odlukom, koja je objavljena u "Službenom… »

Vlada ispituje: Da li nas "guši" beloruski i turski čelik?

Mondo pre 3 dana
Vlada Srbije će ispitati da li se u Srbiju prekomerno uvozi građevinski čelik, što odgovara građevinskim firmama ali može da dovede do ozbiljne štete jedinom domaćem proizvođaču. Vlada Srbije će ispitati da li se u Srbiju prekomerno uvozi… »

Enorman uvoz: Da li strani betonski čelik šteti domaćoj industriji?

Telegraf pre 3 dana
Nadležni su primetili nagli i iznenadni rast uvoza posebno iz Belorusije. Vlada Srbije pokrenuće postupak ispitivanja koje treba da utvrdi da li se u Srbiju prekomerno uvozi građevinski rebrasti betonski čelik, što može da dovede do ozbiljne štete… »

Da li uvoz betonskog čelika šteti domaćoj industriji?

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Vlada Srbije pokrenuće postupak ispitivanja koje treba da utvrdi da li se u Srbiju prekomerno uvozi građevinski rebrasti betonski čelik, što može da dovede do ozbiljne štete u domaćoj industriji. Ovom odlukom, koja je objavljena u… »

Vesti dana »