Povezane vesti

FSS na inicijativu Kokeze pomaže oštećene fudbalere sa 500 evra

Dnevnik pre 13 dana
KOPAONIK: Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS), na inicijativu predsednika Slaviše Kokeze, donela je danas odluku da jednokratno, sa po 500 evra, pomogne fudbalerima prema kojima neizmirene obaveze imaju Borac iz Čačka, Donji Srem i Jagodina. U… »

FSS odlučio, štrajkačima glađu po 500 evra

Sportske.net pre 12 dana
FSS je danas imao sastanak na Kopaoniku, bilo je dosta bitnih odluka. Nakon odluke da se Super liga Srbije popuni ulaskom Novog Pazara, Skupština FSS-a je donela još odluka. Jedna od njih jeste na inicijativu Slaviše Kokeze, predsednika Fudbalskog… »

Na inicijativu Kokeze oštećenim fudbalerima Borca, Jagodine i Donjeg Srema po 500 evra

B92 pre 12 dana
Oštećeni fudbaleri Jagodine, Donjeg Srema i Borca dobiće pomoć od strane FSS. Kako je potvrđeno za B92.net, na inicijativu predsednika FSS Slaviše Kokeze, skupština FSS usvojila je odluku da pomogne igrače prema kojima neizmirene obaveze imaju… »

FSS pomaže oštećene fudbalere sa po 500 evra

Nova pre 12 dana
Skupština Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku da jednokratno, sa po 500 evra, pomogne fudbalerima prema kojima neizmirene obaveze imaju Borac iz Čačka, Donji Srem i Jagodina. U pitanju je ukupno 47 fudbalera. Zbog dugova, fudbaleri Borca i… »

Na inicijativu Kokeze oštećenim fudbalerima pomoć od po 500 evra

Vesti online pre 12 dana
Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS), na inicijativu predsednika Slaviše Kokeze, donela je danas odluku da jednokratno, sa po 500 evra, pomogne fudbalerima prema kojima neizmirene obaveze imaju Borac iz Čačka, Donji Srem i Jagodina. U pitanju je… »

FSS na inicijativu Kokeze pomaže oštećene fudbalere sa 500 €

Sportski žurnal pre 12 dana
Zbog dugova fudbaleri Borca i Jagodine su štrajkovali i glađu. Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS), na inicijativu predsednika Slaviše Kokeze, donela je danas odluku da jednokratno, sa po 500 evra, pomogne fudbalerima prema kojima neizmirene… »

Na predlog predsednika FSS daje pomoć fudbalerima od 500 evra

Večernje novosti pre 12 dana
Fudbalski savez Srbije pomoćiće grupi fudbalerima finansijski. Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS), na inicijativu predsednika Slaviše Kokeze, donela je danas odluku da jednokratno, sa po 500 evra, pomogne fudbalerima prema kojima klubovi nisu… »

Fudbaleri koji su štrajkovali glađu dobijaju po 500 evra

Mondo pre 12 dana
Inicijativa predsednika FSS. Inicijativa predsednika FSS. Poznata je prva odluka FSS sa sastanka na Kopaoniku. Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS), na inicijativu predsednika Slaviše Kokeze, donela je danas odluku da jednokratno, sa po 500 evra… »

Kokeza predložio, FSS usvojio: 500 evra pomoći za oštećene fudbalere

Mozzart sport pre 12 dana
Savez će finansijski pomoći nekadašnjim igračima čačanskog Borca, Jagodine i Donjeg Srema. Skupština Fudbalskog saveza Srbije usvojila je predlog predsednika FSS Slaviše Kokeze i pomoći će oštećenim fudbalerima sa po 500 evra u vidu… »

"Blic" saznaje: Na inicijativu Slaviše Kokeze, oštećenim fudbalerima Jagodine, Donjeg Srema i Borca po 500 evra pomoći!

Blic sport pre 12 dana
Kako "Blic" saznaje, na inicijativu predsednika Fudbalskog saveza Srbije , skuptština FSS usvojila je odluku da jednokratno, sa po 500 evra, pomogne igrače prema kojima neizmirene obaveze imaju Borac iz Čačka, Donji Srem i Jagodina, njih ukupno više… »

Vesti dana »