Повезане вести
Очевици о стравичној несрећи у Нишу: Мора да је Милош, то је његова кацига
Вечерње новости 30.06.2020
Радник Дуванске индустрије, Милош Б.(27) погинуо је данас после 14 сати у саобраћајној несрећи која се догодила на Булевару Никола Тесла у Нишу. Радник Дуванске индустрије, Милош Б.(27) погинуо је данас после 14 сати у… »
Стравична несрећа у Нишу: Погинуо мотоциклиста у судару са "пунтом", возачу аутомобила се указује помоћ (фото)
Блиц 30.06.2020
Возач мотоцикла марке "јамаха" погинуо је у саобраћајној несрећи која се десила данас око 13.20 часова на Булевару Николе Тесле у Нишу, након судара са аутомобилм марке "пунто". Од задобијених повреда, возач "јамахе" је настрадао… »
(Видео) "мотор је летео, а онда смо видели и тело": Очевици испричали како је дошло до несреће у Нишу, на истом месту пре три…
Блиц 30.06.2020
Само смо чули ударац, колега који је седео до мене је видео како лети мотор и тело човека. Био је баш јак ударац... Мислио сам да су се два аута сударила, кад оно каже ми комшија да је видео мотор како лети, а онда смо видели и… »
Страшан удес у Нишу, јамахом право у пунта! "Видели смо како мотор лети"
Мондо 30.06.2020
Возач мотора погинуо је данас у судару са путничким аутомобилом у Нишу, у несрећи која се догодила у близини Научно-технолошког парка, сазнаје агенција Бета у Полицијској управи. Возач мотора погинуо је данас у судару са… »
Тешка несрећа у Нишу: У удесу погинуо мотоциклиста (фото/видео)
Вечерње новости 30.06.2020
У удесу који се данас догодио у Булевару Николе Тесле у Нишу погинуо је мотоциклиста. У удесу који се данас догодио у Булевару Николе Тесле у Нишу погинуо је мотоциклиста. У незгоди је учествовало моторно возило "јамаха" и… »
Погинуо мотоциклиста у Нишу
Нова 30.06.2020
У удесу који се данас догодио у Булевару Николе Тесле у Нишу погинуо је мотоциклиста. У незгоди је учествовало моторно возило “јамаха” и аутомобил “фиат пунто”. Судар је пријављен у 13:20. Полиција је на лицу места и узроци… »
Вести дана »
Медији: Аракчи неће разговарати са америчком делегацијом; Трамп: САД преговарају са онима који су на власти у Ирану
РТС пре 38 минутајош 2 повезане