Povezane vesti

Spoljnotrgovinska razmena Srbije od januara do maja manja za 8,1 odsto

Danas pre 3 dana
Spoljnotrgovinska robna razmena Srbije od januara do kraja maja ove godine iznosila je 15,34 milijade evra i manja je za 8,1 odsto nego u istom periodu prošle godine, objavio je danas Republički zavod za statistiku. Vrednost izvezene robe bila je 6,42… »

Korona srezala industrijsku proizvodnju za 9,3 odsto

Nova pre 3 dana
Industrijska proizvodnja pala je u maju 2020. usled mera zatvaranja privrede zbog epidemije koronavirusa za 9,3 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine, objavio je Republički zavod za statistiku. U odnosu na prosek 2019. godine, industrijska… »

U Srbiji pad industrijske proizvodnje za 9,3 odsto

Glas Amerike pre 3 dana
Industrijska proizvodnja u Srbiji je u maju bila je manja za 9,3 odsto u odnosu na isti mesec prethodne godine, a za 8,8 odsto manja u odnosu na prosek 2019. godine, saopštio je u utorak Republički zavod za statistiku. Tekući rast industrijske… »

Korona srezala industrijsku proizvodnju

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Industrijska proizvodnja pala je u maju 2020. usled mera zatvaranja privrede zbog epidemije koronavirusa za 9,3 posto u odnosu na isti mesec prošle godine, objavio je Republički zavod za statistiku. U odnosu na prosek 2019. godine… »

Korona srezala industrijsku proizvodnju za 9,3 posto u odnosu na isti mesec prošle godine

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Industrijska proizvodnja pala je u maju 2020. usled mera zatvaranja privrede zbog epidemije koronavirusa za 9,3 posto u odnosu na isti mesec prošle godine, objavio je Republički zavod za statistiku. U odnosu na prosek 2019. godine, industrijska… »

Vesti dana »