Povezane vesti
Američki senatori i nemci u šoku - Tramp povlači trupe: To bi bio poklon za Rusiju!
Pravda 30.06.2020
Povlačenje američkih trupa iz Nemačke, što namerava da uradi predsednik SAD Donald Tramp, nailazi na sve veći otpor. Vodeći senatori obeju stranaka žele da te planove spreče. Povlačenje američkih trupa iz Nemačke bio bi poklon za Rusiju i to je poslednje… »
Senat pokušava da spreči povlačenje američkih trupa iz Evrope
Vesti online 30.06.2020
Povlačenje američkih trupa iz Nemačke, što namerava da uradi predsednik SAD Donald Tramp, nailazi na sve veći otpor. Vodeći senatori obeju stranaka žele da te planove spreče. Povlačenje američkih trupa iz Nemačke bio bi poklon za Rusiju i to je poslednje… »
Vesti dana »

Dodik prepušta dužnost svojoj saradnici Ani Trišić Babić: "Obavljaće poslove u smislu ukaza, ja ostajem, ja sam izabrani predsednik ustavom"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Blic saznaje: Đorđe Z. (21) priznao da je ubio Filipa Ivanovića u Beogradu na vodi: Pomagao mu Marko P. (18), evo kako su isplanirali likvidaciju
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

„Nisam najbolje, hoću da se izvinim svima“: Novak Đoković je ipak posle predaje bio i optimističan na kraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

"Plan odbrane Venecuele od Amerike je spreman": Maduro se oglasio posle završenih vojnih vežbi
Kurir pre 2 minutajoš 1 povezana