Povezane vesti

Od danas ponovo voz od Novog Sada do Budimpešte

Radio 021 pre 3 dana
Od danas, 1. jula, ponovo će saobraćati putnički voz na relaciji Novi Sad - Budimpešta, saopštio je Srbija voz. Voz će saobraćati do i od stanice Kelebija, u kojoj je organizovano presedanje za putnike koji nastavljaju putovanje. Voz iz Novog Sada… »

Ponovo možemo vozom u Mađarsku

Vesti online pre 2 dana
Putnički vozovi će od 1. jula ponovo saobraćati za Mađarsku, do Budimpešte, najavilo je preduzeće Srbija voz. Uspostavlja se saobraćaj međunarodnog voza na relaciji Novi Sad – Budimpešta Keleti, tako što će voz koji iz Novog Sada za… »

Ponovo možemo vozom u Mađarsku

B92 pre 3 dana
Beograd -- Putnički vozovi će od 1. jula ponovo saobraćati za Mađarsku, do Budimpešte, najavilo je preduzeće Srbija voz. Uspostavlja se saobraćaj međunarodnog voza na relaciji Novi Sad - Budimpešta Keleti, tako što će voz koji iz Novog Sada za… »

Od 1. jula ponovo saobraća voz od Novog Sada do Budimpešte

Danas pre 3 dana
Međunarodni putnički voz od Novog Sada do Budimpešte ponovo će saobraćati od sutra, najavljeno je danas iz preduzeća „Srbija voz“. Voz koji iz Novog Sada za Budimpeštu polazi u 11.00, a iz Budimpešte za Novi Sad u 11.57, saobraćaće do i od… »

Putnički vozovi od 1. jula iz Novog Sada za Mađarsku

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Putnički vozovi će od 1. jula ponovo saobraćati za Mađarsku, do Budimpešte, najavilo je preduzeće Srbija voz. Uspostavlja se saobraćaj međunarodnog voza na relaciji Novi Sad - Budimpešta Keleti, tako što će voz koji iz Novog Sada za… »

Srbija voz: Putnički vozovi za Mađarsku od 1. jula

Dnevnik pre 3 dana
Uspostavlja se saobraćaj međunarodnog voza na relaciji Novi Sad - Budimpešta Keleti. BEOGRAD: Putnički vozovi će od 1. jula ponovo saobraćati za Mađarsku, do Budimpešte, najavilo je preduzeće Srbija voz. Uspostavlja se saobraćaj međunarodnog… »

Od srede ponovo međunarodni putnički voz od Novog Sada do Budimpešte

N1 Info pre 3 dana
Međunarodni putnički voz od Novog Sada do Budimpešte ponovo će saobraćati od srede, najavljeno je iz preduzeća "Srbija voz". Voz koji iz Novog Sada za Budimpeštu polazi u 11.00, a iz Budimpešte za Novi Sad u 11.57, saobraćaće do i od stanice… »

Od 1. jula ponovo saobraća voz Novi Sad – Budimpešta

Nova pre 3 dana
Međunarodni putnički voz od Novog Sada do Budimpešte ponovo će saobraćati od sutra, 1. jula, najavljeno je danas iz preduzeća "Srbija voz". Voz koji iz Novog Sada za Budimpeštu polazi u 11.00, a iz Budimpešte za Novi Sad u 11.57, saobraćaće do i… »

Može i vozom: Od sutra Železnica vozi i do Budimpešte

Mondo pre 3 dana
Pored otvaranja drumova ka EU, Srbi će od sutra moći i da vozom putuju "u Evropu". Putnički vozovi od 1. jula ponovo saobraćaju za Mađarsku, do Budimpešte, najavilo je preduzeće Srbija voz. Pored otvaranja drumova ka EU, Srbi će od sutra moći i… »

Vesti dana »