Povezane vesti

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar ipak nije prebačen u Beograd, ali jeste u bolnici

Vesti online pre 7 dana
Direktor Opšte bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović nije hitno prebačen u Beograd, kako su mediji ranije preneli, već se nalazi u bolnici u tom gradu. Portal indeksonline.rs je ranije preneo da je Mahmutović prevezen u Beograd zbog pogoršanja… »

Direktoru novopazarske bolnice pogoršano stanje, prebačen u bolnicu!

Mondo pre 6 dana
Direktoru Opšte bolnice Novi Pazar Mehu Mahmutoviću se pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je zbrinut u novopazarskoj bolnici. Direktoru Opšte bolnice Novi Pazar Mehu Mahmutoviću se pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je zbrinut u… »

Mahmutović u Beogradu na lečenju, Mirsad Đerlek od danas koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru

Blic pre 6 dana
Specijalista neurologije Mirsad Đerlek imenovan je danas za koordinatora Opšte bolnice u Novom Pazaru tokom trajanja vanredne situacije, saznaje “Blic”. On će na čelu te zdravstvene ustanove biti umesto direktora Meha Mahmutovića kojem je kasno… »

Direktor Opšte bolnice Novi Pazar ipak nije prebačen za Beograd, ali jeste u bolnici

B92 pre 6 dana
Novi Pazar -- Direktor Opšte bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović nije hitno prebačen za Beograd, kako su mediji ranije preneli, već se nalazi u bolnici u tom gradu. Portal indeksonline.rs je ranije preneo da je Mahmutović prevezen u Beograd zbog… »

Mirsad Đerlek na čelu bolnice u Novom Pazaru

Nova pre 6 dana
Doktor Mirsad Đerlek imenovan je danas za koordinatora Opšte bolnice u Novom Pazaru, saznaje Nova.rs. Nakon sinoćne potvrde iz vrha Sandžačke demokratske partije da je njihov visoki funkcioner i direktor opšte bolnice Novi Pazar dr Meho Mahmutović… »

Mirsad Đerlek novi koordinator Opšte bolice u Novom Pazaru

Danas pre 6 dana
Doktor Mirsad Đerlek imanovan je danas za koordinatora Opšte bolnice u Novom Pazaru, objavio je novopazarski radio Sto plus. Đerlek je tom radiju rekao da će tokom dana imati konferenciju za novinare. Direktoru ove ustanove Mehu Mahmutoviću juče je… »

Meho Mahmutović hitno transportovan za Beograd

Nova pre 6 dana
Direktor Opšte Bolnice Novi Pazar dr Meho Mahmutović hitno je prebačen za Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, saznaje portal indeksonline.rs. Tu vest za Nova.rs potvrdili su i iz Sandžačke demokratske partije, čiji je Mahmutović visoki… »

Meho Mahmutović zbog srčanih problema hitno prebačen za Beograd

RTV pre 6 dana
NOVI PAZAR - Direktor bolnice Novi Pazar Meho Mahmutović hitno je prebačen za Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, prenosi Radiotelevizija Novi Pazar, pozivajući se na saznanje portala indeksonline.rs. Prema pisanu portala, Mahmutović je u… »

Zbog lošeg zdravstvenog stanja: Direktor bolnice iz Novog Pazara hitno prebačen u Beograd

Blic pre 7 dana
Direktor Opšte bolnice Novi Pazar dr Meho Mahmutović hitno je prebačen za Beograd zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, saznaje indeksonline.rs Mahmutoviću se danas naglo pogoršalo zdravstveno stanje, a u pitanju su teški srčani problemi… »

Vesti dana »