Povezane vesti
Na Horgošu zaplena cigareta, Trnovčanin vozač autobusa
Bujanovačke 01.07.2020
Bujanovac, Horgoš, 1. juli 2020. (Foto Uprava carina) – Na prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije sprečen je pokušaj krijumčarenja 930 paklica cigareta sakrivenih u specijalno prepravljenom „bunkeru“ autobusa kosovskih registarskih oznaka, koji je saobraćao… »
Opet zaplenjene cigarete u autobusu kojim je upravljao Trnovčanin
Vranje news 01.07.2020
Vranje - Devetsto trideset paklica cigareta zaplenili su carinici u saradnji sa policijom na prelazu Horgoš, saopšteno je iz Uprave carina Cigarete su se nalazile u specijalno prepravljenom "bunkeru" autobusa. - Krijumčarene cigarete otkrivene su kada se… »
Carina: Cigarete u bunkeru autobusa na liniji Kosovo-Nemačka
Danas 01.07.2020
Carinici su, na graničnom prelazu Horgoš, sprečili pokušaj krijumčarenja 930 paklica cigareta u vozilu kosovskih registarskih oznaka, koje saobraća na redovnoj liniji Kosovo – Nemačka, saopšteno je danas iz Uprave carina. Cigarete, sa akciznim markicama… »
Zaplena na Horgošu: Pronađeno 930 paklica cigareta
Nova 01.07.2020
Na prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije sprečen je pokušaj krijumčarenja 930 paklica cigareta sakrivenih u specijalno prepravljenom "bunkeru" autobusa kosovskih registarskih oznaka, koji je saobraćao na redovnoj liniji od Kosova i Metohije ka Nemačkoj… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Partizan na dnu, Zvezda ostala na istom - ovo je tabela Evrolige na polusezoni
B92 pre 15 minutajoš 27 povezanih
(Foto) "Utrčao sam da nađem brata, video sam ljude kako gore od glave do pete!" Dan nakon jezivog požara u Švajcarskoj, roditelji u očaju iščekuju vesti o svojoj deci
Blic pre 15 minutajoš 59 povezanih
Zvezda pobedom otvorila novu godinu: Rasturila Efes, pogledajte tabelu Evrolige
Mondo pre 2 satajoš 90 povezanih
Kiša pljušti u ovim delovima Srbije: Stiže hladni front, evo kada počinje sneg i gde će padati ledena kiša
Telegraf pre 2 satajoš 22 povezane