Povezane vesti

Marina Visković otkrila da je bila pozitivna na korona virus! Pevačica se nije oglašavala, a sad iznela kako se osećala

Marina Visković otkrila da je bila pozitivna na korona virus! Pevačica se nije oglašavala, a sad iznela kako se osećala

Kurir 01.07.2020
Pevačica Marina Visković otkrila je, da je bila pozitivna na koronavirus, te da ga je preležala. "Da, bila sam pozitivna na koronavirus, ali sam se osećala dobro, nisam imala nikakve jake simptome. Posle 10 dana sam ponovila testiranje i nalaz je bio… »
Slavica Ćukteraš pozitivna na korona virus: "Ne oseća se dobro, svaki dan prima infuziju"

Slavica Ćukteraš pozitivna na korona virus: "Ne oseća se dobro, svaki dan prima infuziju"

Blic 01.07.2020
Slavica Ćukteraš zaražena je korona virusom. Vest da je pevačica uradila test, i da je isti pokazao da je pozitivna, potvrdila je njena PR služba. - Tačno je, Slavica je pozitivna na korona virus. Preduzela je sve potrebne mere, a trenutno… »
Slavica Ćukteraš ima koronu: Svakog dana je na infuziji

Slavica Ćukteraš ima koronu: Svakog dana je na infuziji

Nova 01.07.2020
Slavica Ćukteraš pozitivna je na koronavirus, saznaje Nova.rs. Naime, pevačica se danima nije osećala dobro zbog simptoma koje je imala, te se testirala na virus COVID-19, a rezultat je pokazao da je pozitivna. Ovim povodom pozvali smo Slavičin PR… »

Vesti dana »