Повезане вести
Луис Ибањез: Желео сам да се вратим у Звезду, нису ме хтели!
Хот спорт 02.07.2020
Некадашњи фудбалер Црвене звезде Луис Ибањез рекао је да је желео да се врати у клуб, али га нису желели назад. Ибањез је у сезони 2015/16 наступао у 37 наврата за Црвену звезду, постигао је 11 голова уз то је уписао и 15… »
Двапут питао да се врати у Звезду, али Управа није дала
Мондо 02.07.2020
Љубимац навијача жали што поново није добио прилику да обуче црвено-бели дрес. Љубимац навијача жали што поново није добио прилику да обуче црвено-бели дрес. Брзо су навијачи Црвене звезде заволели Луиса Ибањеза, а омалени… »
“Двапут сам хтео назад у Звезду, али није хтела управа”
Нова 02.07.2020
Аргентински леви бек Луис Ибањез пре пет година је експресно ушао у срца навијача Црвене звезде. Хтео је и да се врати на Маракану, али до повратка није дошло. Ибањез је оставио траг у Љутице Богдана у сезони 2015/2016… »
Вести дана »

(Фото) ово је љиљана која је погинула код Сремске Митровице: Била у аутобусу који се преврнуо, колегиница испричала како је страдала: "Главом је разбила стакло!"
Блиц пре 1 сатјош 117 повезаних

Непозната лица покушала да без дозволе поставе забавни парк: Комунална полиција одмах реаговала
Телеграф пре 53 минутајош 19 повезаних

"Најхладнија зима у последњих 20 година" Метеоролог упозорава: Ово није михољско лето, температура иде на +25 а онда...
Ало пре 3 сатајош 29 повезаних

ЕУ покушава да убаци свог представника на самит Путина и Трампа у Будимпешти
Вести онлине пре 5 сатијош 23 повезане

„У Додикову независну РС не верује више нико, па ни он сам „: План САД за деескалацију стања у БиХ
Данас пре 53 минутајош 22 повезане