Povezane vesti
Kraljevčanka na privremenom radu u novopazarskoj Kovid bolnici
Radio sto plus 02.07.2020
Ukoliko se građani budu pridržavali mera, a mi, lekari, svoj posao uradimo kako treba, savladaćemo virus i izaći iz ove situacije, ocenila je danas anesteziolog iz Kraljeva Tanja Petrović, koja je sa kolegama došla u pomoć novopazarskim kolegama… »
Anesteziološkinja: U Pazaru smo zatekli dve koleginice koje su padale s nogu
N1 Info 02.07.2020
Ukoliko se građani budu pridržavali mera, a mi, lekari, svoj posao uradimo kako treba, savladaćemo virus i izaći iz ove situacije, ocenila je anesteziološkinja iz Kraljeva Tanja Petrović, koja je sa kolegama došla u pomoć novopazarskim kolegama… »
Anesteziološkinja na privremenom radu: U novopazarskoj bolnici smo zatekle dve koleginice
Danas 02.07.2020
Ukoliko se građani budu pridržavali mera, a mi, lekari, svoj posao uradimo kako treba, savladaćemo virus i izaći iz ove situacije, ocenila je danas anesteziolog iz Kraljeva Tanja Petrović, koja je sa kolegama došla u pomoć novopazarskim kolegama… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Ruski energetski objekti na meti Kijeva; Moskva gađa brodove u Crnom moru
RTV pre 47 minutajoš 2 povezane
Vučić očekuje ubedljivu pobedu na izborima i ponovo najavljuje veliki skup u Novom Sadu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Ovo je novi kurs evra za 7. avgust: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 51 minutajoš 1 povezana