Povezane vesti
Milica Mandić: Govorili su mi da je tekvondo muški sport
Nova 02.07.2020
Milica Mandić, srpska tekvondistkinja, jedna od ambasadorski pokreta za razvoj ženskog sporta u Srbiji, istakla da je važno da svaka devojčica ima pravo da se bavi sportom kojim želi bez obzira na predrasude okoline. Olimpijska šampionka iz Londona 2012… »
Milica Mandić: Milion puta su mi rekli da je tekvondo muški sport
Večernje novosti 02.07.2020
Tekvondistkinja Srbije Milica Mandić, jedna od ambasadorski pokreta za razvoj ženskog sporta u Srbiji, rekla je da važno da svaka devojčica ima pravo se bavi sportom kojim želi bez obzira na predrasude okoline. Tekvondistkinja Srbije Milica Mandić, jedna… »
Šampionka: Devojčice, bavite se sportom koji volite, čak i ako je "muški"
Mondo 02.07.2020
Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić, jedna od ambasadorski pokreta za razvoj ženskog sporta u Srbiji, rekla je da je važno da svaka devojčica ima pravo se bavi sportom kojim želi bez obzira na predrasude okoline. Srpska reprezentativka u… »
Vesti dana »

Pogibija novinara i civila u izraelskom napadu na bolnicu u Gazi je za Netanjahua – nezgoda
Nova pre 3 satajoš 41 povezana

Tramp: Podržaću Ukrajinu, želim da se rat završi; Zaharova: Napadi na naftovod "Družba" banditizam
RTS pre 2 satajoš 40 povezanih

Advokatica tehničara iz Hitne pomoći: "Moj klijent potpuno opravdano odbio da se izloži opasnosti"
Radio 021 pre 2 satajoš 22 povezane

Radnik aerodroma prosuo vodu i prekrstio se kad su košarkaši Srbije poleteli
Politika pre 34 minutajoš 70 povezanih

Meč kakav odavno niste videli, Liverpul do pobede u 100. minutu
Sport klub pre 44 minutajoš 20 povezanih