Повезане вести

Председник Вучић честитао Трампу Дан независности: Част ми је што је Србија, у тешким историјским тренуцима, била са САД на…

Председник Вучић честитао Трампу Дан независности: Част ми је што је Србија, у тешким историјским тренуцима, била са САД на…

Вечерње новости 02.07.2020
Александар Вучић поручио да му је част што је Србија у тешким историјским тренуцима била са САД на истој страни. ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић честитао је америчком председнику Доналду Трампу Дан независности и поручио да му… »
Вучић на пријему код Годфријевих: Амерички амбасадор угостио српског председника поводом Дана независности САД

Вучић на пријему код Годфријевих: Амерички амбасадор угостио српског председника поводом Дана независности САД

Блиц 02.07.2020
Председник Србије Александар Вучић био је гост породице амбасадора Сједињених Америчких Држава у Србији Ентонија Годфрија. "Лепо поподне проведено са породицом Годфри", стоји, између осталог на Инстаграм профилу… »
Вучићева честитка Трампу: Част нам је што смо били на истој страни, надам се да ћемо вас угостити

Вучићева честитка Трампу: Част нам је што смо били на истој страни, надам се да ћемо вас угостити

Спутник 02.07.2020
Председник Србије Александар Вучић честитао је америчком председнику Доналду Трампу Дан независности и поручио да му је „част што је Србија у тешким историјским тренуцима била са САД на истој страни“. Он је написао како се нада… »
Дивно поподне са породицом Годфри: Председник Вучић на пријему код амбасадора САД поводом Дана независности (фото)

Дивно поподне са породицом Годфри: Председник Вучић на пријему код амбасадора САД поводом Дана независности (фото)

Курир 02.07.2020
Председник Србије Александар Вучић био је данас гост амбасадора САД Ентонија Годфрија у његовој резиденцији у Београду. Годфри је организовао пријем поводом Дана независности. "Лепо поподне проведено са породицом Годфри, на… »
Вучић честитао Трампу: На истој страни у тешким тренуцима

Вучић честитао Трампу: На истој страни у тешким тренуцима

Нова 02.07.2020
Председник Србије Александар Вучић честитао је америчком председнику Доналду Трампу Дан независности и поручио да му је част што је Србија у тешким историјским тренуцима била са САД на истој страни као и да га охрабрује чињеница… »
Вучић послао писмо Доналду Трампу: "Част ми је..."

Вучић послао писмо Доналду Трампу: "Част ми је..."

Србија данас 02.07.2020
Председник Србије Александар Вучић честитао је америчком председнику Доналду Трампу Дан независности и поручио да му је част што је Србија у тешким историјским тренуцима била са САД на истој страни као и да га охрабрује чињеница… »

Вести дана »