Povezane vesti
Dodik o aferi respiratori: Niko ne treba da se istražuje zbog javnih nabavki u vreme vreme pandemije
Kurir 02.07.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da niko ne bi trebalo da bude predmet istrage u vezi sa javnim nabavkama medicinske opreme u vreme pandemije korona virusa.On je takav stav izneo s obzirom da su, kako je rekao, bili ekstremno… »
Dodik: Niko ne treba da se istražuje zbog javnih nabavki u vreme vreme pandemije
Novi magazin 02.07.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da niko ne bi trebalo da bude predmet istrage u vezi sa javnim nabavkama medicinske opreme u vreme pandemije koronavirusa. On je takav stav izneo s obzirom da su, kako je rekao, bili ekstremno… »
Vesti dana »
SZO: Evropu bi mogle da očekuju još smrtonosnije nedelje tokom novog toplotnog talasa
Insajder pre 14 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO: Nastavljeno vanredno zasedanje Skupštine Srbije, na dnevnom redu 18 tačaka
Insajder pre 1 satjoš 18 povezanih
Da li Ronaldo završava karijeru u reprezentaciji: "Dao sam sve od sebe, Portugal pre mene nije osvojio ništa"
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 103 povezane
Federer ostao potpuno sam u loži, a onda je morao napolje: Svi na Vimbldonu gledali ovaj prizor
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana
Teška saobraćajna nesreća u Batajnici: Sudar autobusa i dva automobila, jedna osoba u teškom stnaju
NIN pre 3 satajoš 20 povezanih