Povezane vesti
Bio sam neodgovoran, mislio sam DA to meni ne može DA se desi! Đorđe David o borbi sa korona virusom! (Kurir TV)
Kurir 02.07.2020
Pevač Đorđe David otkrio je u Pulsu Srbije sve o borbi sa korona virusom, upalom pluća koju je dobio. Roker je priznao je i da je njegova neodgovornost uzrok stanja u kojem se našao. OVDE MOŽETE UŽIVO DA GLEDATE KURIR TELEVIZIJU Kurir TV, Foto… »
Svi mi pomažu dok ja jurim svoj san: Veljko Ražnatović iskreno o sinu Željku, boksu i borbi sa korona virusom! Kurir TV
Kurir 02.07.2020
U razgovoru za Kurir TV, Veljko Ražnatović otkrio je sve detalje boks meča koji će se u avgustu održati u Nišu, kao i koje su prednosti ovog sporta. Govorio je i o svom sinu Željku i pomoći koju ima od porodice, a otkrio je da mu je u borbi sa korona… »
Vesti dana »

Demolirane prostorije naprednjaka i gradske uprave u Valjevu, incidenti na Novom Beogradu
BBC News pre 51 minutajoš 22 povezane

Melanija poslala pismo Putinu! Donald mu je predao, otkriveno šta mu je poručila! Ceo svet zna da gaji netrepeljivost! (foto)
Kurir pre 41 minutajoš 105 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 6 satijoš 24 povezane