Povezane vesti

Kim Jong-Un: Spriječili smo ulazak korona virusa u zemlju

Slobodna Evropa 03.07.2020
Lider Severne Koreje Kim Džong Un pozdravio je "sjajni uspeh" u borbi protiv korona virusa ali je upozorio da ne treba "preuranjeno" ublažavati mere, javlja AFP. Kim je govorio na partijskom sastanku o korona virusu, dok je Severna Koreja zatvorila… »

Kim zagrmeo na sastanku! Lider Severne Koreje imao šta da kaže prvi put od 8. juna!

Pravda 03.07.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un prvi put se oglasio u javnom nastupu nakon više od mesec dana, kako bi uhapsio neke određene kadrove zbog upravljanja situacijom oko koronavirusa, te usled spekulacija da se možda izoluje zbog pandemije. Tokom… »

On tvrdi: Sprečili smo prodiranje koronavirusa u zemlju

B92 03.07.2020
Pjongjang -- Severnokorejski lider rekao je na sastanku politbiroa vladajuće Radničke partije da je Severna Koreja temeljno sprečila prodiranje koronavirusa u zemlju. On je upozorio da ne bi trebalo da dođe do laganog "opuštanja" na frontu borbe… »

Javio se Kim Džong Un: Sprečili smo prodor korona virusa u Severnu Koreju!

Mondo 03.07.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je na sastanku politbiroa Radničke partije da je Severna Koreja sprečila da korona virus uđe u tu zemlju. Severnokorejski lider Kim Džong Un izjavio je na sastanku politbiroa Radničke partije da je Severna… »

Severna Koreja se hvali uspehom u borbi protiv korona virusa

Danas 03.07.2020
Lider Severne Koreje Kim Džong UN pozdravio je „sjajni uspeh“ u borbi protiv korona virusa ali je upozorio da ne treba „preuranjeno“ ublažavati mere, preneli su danas tamošnji mediji nagoveštavajući da zemlja neće uskoro otvoriti granice… »

Kim Jong-un: Spriječili smo ulazak korona virusa u zemlju

Al Jazeera 03.07.2020
Stotine ljudi, uglavnom onih zaposlenih u lukama ili na granicama, redovno je u karantinu na promatranju. Sjevernokorejski vođa Kim Jong-un rekao je na sastanku politbiroa vladajuće Radničke partije da je Sjeverna Koreja spriječila da korona virus… »

Kim Džong Un: Sprečili smo da koronavirus uđe u zemlju

N1 Info 03.07.2020
Severnokorejski vođa Kim Džong Un rekao je na sastanku politbiroa vladajuće Radničke partije da je Severna Koreja sprečila da koronavirus uđe u zemlju, objavila je u petak državna novinska agencija KCNA. "Temeljno smo sprečili upad zloćudnog… »

Kim se hvali uspehom u borbi protiv korone: Detaljno smo planirali sprečavanje širenja tog podmuklog virusa

Kurir 03.07.2020
Lider Severne Koreje Kim Džong UN pozdravio je "sjajni uspeh" u borbi protiv korona virusa ali je upozorio da ne treba "preuranjeno" ublažavati mere, preneli su danas tamošnji mediji nagoveštavajući da zemlja neće uskoro otvoriti granice. Kim je… »

Oglasio se Kim Džong Un: "Sprečili smo prodor korona virusa"

Telegraf 03.07.2020
On je upozorio da ne bi trebalo da dođe do laganog "opuštanja" na frontu borbe protiv epidemije. Severnokorejski lider Kim Džong Un rekao je na proširenom sastanku politbiroa vladajuće Radničke partije da je Severna Koreja temeljno sprečila… »

Kim: Severna Koreja sprečila prodor koronavirusa

Nova 03.07.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un rekao je na proširenom sastanku politbiroa vladajuće Radničke partije da je Severna Koreja temeljno sprečila prodiranje koronavirusa u zemlju. On je upozorio da ne bi trebalo da dođe do laganog “opuštanja” na… »

Kim: Severna Koreja sprečila prodor korona virusa

Blic 03.07.2020
Severnokorejski lider Kim Džong Un rekao je na proširenom sastanku politbiroa vladajuće Radničke partije da je Severna Koreja temeljno sprečila prodiranje korona virusa u zemlju. On je upozorio da ne bi trebalo da dođe do laganog "opuštanja" na… »

Vesti dana »