Povezane vesti

Protest studenata: Noćna šetnja zbog najave iseljenja iz domova

B92 03.07.2020
Studenti su izašli na ulice zbog najave o iseljenju iz domova u sklopu novih mera sprečavanja širenja z. Stotine studenata protestovalo je u Beogradu pošto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Radio-televiziji Srbije najavio da će… »

Protiv čega se bune stanari studentskih domova

Nova ekonomija 03.07.2020
Akademci smešteni u nekoliko beogradskih studentskih domova protestovali su sinoć nakon što je predsednik Srbije najvio da će te ustanove zbog širenja koronavirusa biti zatvorene u predstojećem periodu. Studenti su se i danas okupili na platou… »

FOTO, VIDEO: Novosadski studenti šetali do Banovine, dali rok od tri dana ili sledi radikalizacija protesta

Radio 021 03.07.2020
Nekoliko stotina novosadskih studenata protestovalo je danas popodne, tražeći da im se odobri ostanak u domovima i novi ispitni rok za one koji su oboleli od virusa korona. Okupljanje studenata usledilo je nakon što su se njihove kolege iz Beograda… »

Protest studenata u Beogradu, podrška rektorke Univerziteta

Slobodna Evropa 03.07.2020
Studenti smešteni u domovima u Beogradu okupili su se u petak ujutru na platou ispred Filozofskog fakulteta, tražeći da ne bude usvojena mera o zatvaranju domova zbog širenja zaraze korona virusa, koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio u… »

U Beogradu proglašena vanredna situacija zbog koronavirusa

Dnevnik 03.07.2020
BEOGRAD: Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je na predlog gradskog Štaba za vanredne situacije doneo Odluku o proglašenju vanredne situacije u Beogradu, radi sprovođenja preventivnih mera zaštite bezbednosti i zaštite života stanovništva… »

Šarčević: Studenti ostaju u domovima, od ukupnog broja obolelih akademaca, iz njih je samo 20 odsto

Telegraf 03.07.2020
- Imate 300 zaraženih studenata, ali iz domova je samo 20 odsto - rekao je Šarčević. Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je jutros da studenti, koji studiraju u Beogradu ostaju u studentskim domovima. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je… »

Doktor Kon otkrio koliko će nove mere biti na snazi: Nalazimo se u nedelji maksimuma

Telegraf 03.07.2020
U Beogradu je sada situacija nepovoljna. Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa kazao je jutros da se Srbija nalazi u nedelji maksimuma, a da se pad u broju registrovanih slučajeva, može očekivati nakon njenog… »

Studenti ostaju u domovima, o ostalim zahtevima nadležni će odlučiti za tri dana

N1 Info 03.07.2020
Danas je na platou ispred Filozofskog fakulteta nastavljen protest studenata zbog najavljene mere o zatvaranju svih studentskih domova u Beogradu zbog širenja epidemije koronavirusa. Studenti su izneli sve svoje zahteve, a u naredna tri dana nadležni… »

Studenti odahnuli: A šta kažu - da li su domovi izvor zaraze? (video)

Mondo 03.07.2020
Vest da će ostati u domovima do kraja ispitnog roka akademci smešteni u Studentskom gradu primili su sa olakšanjem. Vest da će ostati u domovima do kraja ispitnog roka akademci smešteni u Studentskom gradu primili su sa olakšanjem. Nakon što je… »

Korona virus, studenti i protesti: Šta traže i da li će im to biti ispunjeno

BBC News 03.07.2020
Studenti imaju nekoliko zahteva, a ministar prosvete Mladen Šarčević kaže su neki od njih politizovani. Ulice Beograda u četvrtak uveče bile su pune studenata, samo nekoliko sati posle izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja im se nije… »

Korona virus, studenti i protesti: Šta traže i da li će im to biti ispunjeno

Radio 021 03.07.2020
Studenti imaju nekoliko zahteva, a ministar prosvete Mladen Šarčević kaže su neki od njih politizovani. Ulice Beograda u četvrtak uveče bile su pune studenata, samo nekoliko sati posle izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja im se nije… »

Korona virus, studenti i protesti: Šta traže i da li će im to biti ispunjeno

Danas 03.07.2020
Ulice Beograda u četvrtak uveče bile su pune studenata, samo nekoliko sati posle izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića koja im se nije svidela – da će domovi biti zatvoreni. Studenti su se ponovo okupili u petak ujutru u centru grada, ispred… »

Kon: Sada smo u "nedelji maksimuma" zaraze

N1 Info 03.07.2020
Član državnog Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon izjavio je da smo sada u "nedelji maksimuma" zaraze i da je intenzitet prenošenja virusa najveći od početka pandemije, a da će posle doći do smanjenja registrovanih slučajeva… »

Uprkos dogovoru – protest studenata u Beogradu: Sad imaju nove zahteve!

Mondo 03.07.2020
Ispred Filozofskog fakulteta danas se okupilo više stotina studenata zbog najavljenog iseljavanja iz studentskih domova u Beogradu, iako su im nadležni rekli da ih neće iseliti. Najavili su i odlazak ispred Vlade Srbije, ali su u međuvremenu odustali… »

Još troje pacijenata preminulo u KC Niš, jedan u Vranju

N1 Info 03.07.2020
Goran Stanojević, pomoćnik generalnog direktora Kliničkog centra Niš, izjavio je na konferenciji za novinare da je tokom jučerašnjeg dana troje pacijenata preminulo u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Jedna osoba preminula u Vranju. Izvor: N1 U starom… »

Vlada Srbije usvojila nove mere borbe protiv korone

Nova 03.07.2020
Vlada Srbije donela je danas, na predlog Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, nove mere za Beograd u cilju sprečavanja širenja virusa korona i zaštite zdravlja građana, koje će važiti do 18. jula. Mere predviđaju da se u Beogradu… »

Studenti nastavili protest: Imaju 5 zahteva, Vladi Srbije dali rok od 3 dana da ih ispuni, najavili dalja okupljanja (video)

Blic 03.07.2020
Nekoliko stotina studenata okupilo se jutros oko 10 časova na platou ispred Filozofskog fakulteta, nastavljujući tako sinoć započete proteste. Izneli su pet zahteva, za koje im je nakon konsultacija sa Ministarstvom, rečeno da će do ponedeljka biti… »

Šarčević: Studenti ostaju u domovima, u avgustu još jedan ispitni rok

N1 Info 03.07.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević je izjavio da studenti ostaju u domovima, a u avgustu će imati još jedan ispitni rok. Izvor: TV Prva Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć najavio nove mere u Beogradu u borbi protiv koronavirusa, među… »

Završen protest studenata, dobili obećanje da će im zahtevi biti ispunjeni

RTS 03.07.2020
Grupa studenata okupila se na platou ispred Filozofskog fakulteta odakle su zatražili od Vlade i resornog ministarstva da ostanu u studentskim domovima do kraja akademske godine, a ne do kraja ispitnog roka. Okupljeni studenti su se razišli nakon što… »

Studenti traže ostanak u domu, Šarčević: Već je rečeno da ostajete u domovima, svi razumni zahtevi biće ispunjeni

Kurir 03.07.2020
Već smo rekli da neće biti iseljenja iz studentski domova. Potrudićemo da izađemo u susret studentima i da im obezbedimo još jedan rok u avgustu, a rešenja o tome ćemo doneti u ponedeljak, rekao je ministar prosvete Mladen Šarčević za Kurir. On… »

Šarčević: Samo 20 odsto studenata koji su zaraženi su iz domova, predsedniku plasirani loši podaci

RTV 03.07.2020
BEOGRAD - Studenti će ostati u studentskim domovima u Beogradu, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Šarčević i dodao da će ta odluka biti ozvaničena i na Vladi. Nije ni trebalo da se razmišlja u tom pravcu, rekao je Šarčević za Tanjug i… »

Šarčević: Studenti ostaju, NE ZATVARAJU se domovi - zabunu napravila studentska poliklinika

Prva 03.07.2020
Nakon sinoćnjeg gostovanja predsednika Srbije na Javnom servisu Srbije i poruke da će se zatvoriti studentski domovi i da će akademci koji nisu iz Beograda morati da se vrate kući, nastala je, kako kaže ministar Mladen Šarčević, prava zbrka. To je… »

Studenti ne odustaju, kreću prema Vladi: Imaju 5 zahteva, njajavljuju nastavak protesta ako ne bude ispunjeno ono što traže…

Pravda 03.07.2020
Sve više studenata jutros od 10 sati pristiže na plato ispred Filozofskog fakulteta, nastavljujući tako sinoć započet protest. Na platou su okupljene dve grupe studenata, koje imaju različite stavove, a kako je najavljeno iz Saveza studenata… »

"Zdravstveni sistem je ponovo u opasnosti": Dr Srđa Janković upozorava da i potpuno zdravi mogu da imaju težu kliničku…

Blic 03.07.2020
Opet se nalazimo u situaciji kad imamo uzlaznu epidemijsku krivu, porast broja novoobolelih i zdravstveni sistem je ponovo u opasnosti, kaže imunolog Srđa Janković i dodaje da će se kroz nekoliko dana videti prvi rezultati pojačanih preventivnih… »

Šarčević: Studenti će u avgustu imati dodatni ispitni rok

Blic 03.07.2020
Studenti ostaju u studentskim domovima u Beogradu, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. Takođe, studenti će u avgustu imati još jedan ispitni rok. U Beogradu je zaraženo ukupno 49 studenata iz domova, a ostali zaraženih studenti, njih 300, ne… »

Šarčević: Studenti će u avgustu imati dodatni ispitni rok

Večernje novosti 03.07.2020
Studenti ostaju u studentskim domovima u Beogradu, a u avgustu će imati još jedan ispitni rok, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. Studenti ostaju u studentskim domovima u Beogradu, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. Takođe, studenti… »

Šarčević: Studentski domovi se ne zatvaraju, većina zaraženih nije iz domova

RTS 03.07.2020
Studentski domovi se ne zatvaraju, potvrdio je za RTS ministar prosvete Mladen Šarčević. Kaže i da će studenti i u avgustu moći da polažu ispite. Šestog jula Ministarstvo prosvete doneće preporuku pod kojim uslovima će potencijalni brucoši… »

Šarčević objasnio: Nastala je zabuna, studenti ostaju VIDEO

B92 03.07.2020
Beograd -- Ministar prosvete objasnio za TV Prva da studenti ostaju u domovima. Zabunu je napravila studentska poliklinika, tvrdi Šarčević. Nakon sinoćnjeg gostovanja predsednika Srbije na RTS-u i poruke da će se zatvoriti studentski domovi i da će… »

Dr Srđa Janković upozorava: "Zdravstveni sistem je ponovo u opasnosti"

Večernje novosti 03.07.2020
Opet se nalazimo u situaciji kad imamo uzlaznu epidemijsku krivu, porast broja novoobolelih i zdravstveni sistem je ponovo u opasnosti, kaže imunolog Srđa Janković i dodaje da će se kroz nekoliko dana videti prvi rezultati pojačanih preventivnih… »

Studenti dali rok od tri dana da se ukne odluka da moraju da napuste studentske domove

Noizz 03.07.2020
Posle sinoćnje protesne šetnje studenti su se i danas okupili na Platou ispred Filozofskog fakulteta gde su izneli zahteve da se povuče odluka o zatvaranju studentskih domova i dali nadležnima tri dana da ispune njihove zahteve. Pored zahteva da… »

Studenti ostaju u domovima! (video)

Mondo 03.07.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je da će studenti ostati u studentskim domovima u Beogradu! Nakon najave predsednika će zbog širenja epidemije korona virusa svi studentski domovi u Beogradu biti ispražnjeni u Studentskom gradu okupili su se… »

Šarčević potvrdio da studenti ostaju u domovima: Nije ni trebalo da se razmišlja o zatvaranju

Kurir 03.07.2020
Studenti će ostati u studentskim domovima u Beogradu, izjavio je danas ministar prosvete Mladen Ssarčević i dodao da će ta odluka biti ozvaničena i na Vladi. Nije ni trebalo da se razmišlja u tom pravcu, rekao je Šarčević za Tanjug i dodao da je… »

Janković: Zdravstveni sistem u opasnosti, mere ključne

Nova 03.07.2020
Opet se nalazimo u situaciji kad imamo uzlaznu epidemijsku krivu, porast broja novoobolelih i zdravstveni sistem je ponovo u opasnosti, kaže imunolog Srđa Janković i dodaje da će se kroz nekoliko dana videti prvi rezultati pojačanih preventivnih… »

Doktor Janković upozorava: Zdravstveni sistem u opasnosti, nove mere zavise od discipline građana!

Kurir 03.07.2020
Opet se nalazimo u situaciji kad imamo uzlaznu epidemijsku krivu, porast broja novoobolelih i zdravstveni sistem je ponovo u opasnosti, kaže imunolog Srđa Janković i dodaje da će se kroz nekoliko dana videti prvi rezultati pojačanih preventivnih… »

Janković: Zdravstveni sistem u opasnosti, mere ključne

RTV 03.07.2020
BEOGRAD - Opet se nalazimo u situaciji kad imamo uzlaznu epidemijsku krivu, porast broja novoobolelih i zdravstveni sistem je ponovo u opasnosti, kaže imunolog Srđa Janković i dodaje da će se kroz nekoliko dana videti prvi rezultati pojačanih… »

Proglašena vanredna situacija u Beogradu

RTS 03.07.2020
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je na predlog gradskog Štaba za vanredne situacije doneo Odluku o proglašenju vanredne situacije u Beogradu radi sprovođenja preventivnih mera zaštite bezbednosti i zaštite života stanovništva. Odluka o… »

Šarčević: Studenti ostaju u domovima

Novi magazin 03.07.2020
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je danas da će studenti ostati u studentskim domovima. Među novima merama za borbu protiv koronavirusa u Beogradu našla se i najava zatvaranja studentskih domova u Beogradu… »

Proglašena vanredna situacija u Beogradu

Blic 03.07.2020
U Beorgadu je upravo proglašena vanredna situacija. Da će se to desiti danas, najavio je jutros gradonačelenik Beograda Zoran Radojičić, a zbog pogoršane epidemiološke situacije izazvane korona virusom. Danas treba da bude doneta i odluka o tri… »

Janković: Zdravstveni sistem u opasnosti, mere su ključne

Dnevnik 03.07.2020
BEOGRAD: Opet se nalazimo u situaciji kad imamo uzlaznu epidemijsku krivu, porast broja novoobolelih i zdravstveni sistem je ponovo u opasnosti, kaže imunolog Srđa Janković i dodaje da će se kroz nekoliko dana videti prvi rezultati pojačanih… »

Ministarstvo prosvete Srbije: Studenti ostaju u domovima do 20. jula

Slobodna Evropa 03.07.2020
Svi studenti koji imaju ispitne rokove ostaju u studentskim domovima do 20. jula 2020. godine kao što je prvobitno planirano, objavljeno je u petak ujutru na zvaničnom sajtu Ministarstva prosvete Srbije. "Od 7.800 studenata koji se nalaze u domovima… »

Kon: Ovo je nedelja maksimuma zaraze

Danas 03.07.2020
Član državnog Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Predrag Kon izjavio je danas da smo sada u „nedelji maksimuma“ zaraze, i da je intenzitet prenošenja virusa najveći od početka pandemije, a da će posle doći do smanjenja registrovanih… »

FOTO: Šarčević: Predsedniku plasirani loši podaci, studenti ostaju u domovima

Radio 021 03.07.2020
Studenti ostaju u studentskim domovima u Beogradu, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. On je za TV Prva rekao da je plasirana "loša informacija od strane Studentske poliklinike" o broju zaraženih studenata, te se stekao utisak da su svi oboleli… »

Šarčević za Insajder: Studentski domovi neće biti zatvoreni, pogrešno data informacija predsedniku izazvala nedoumice

Insajder 03.07.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je za Insajder da studentski domovi neće biti zatvoreni i dodao da se razgovara i o tome da se studentima koji su zaraženi koronavirusom omogući još jedan rok za polaganje ispita u avgustu. “Došlo je do… »

Ministar prosvete poručio da studenti ostaju u domovima

Glas Amerike 03.07.2020
BEOGRAD — Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da će studenti u Beogradu ostati u studentskim domovima, posle protesta studenata u četvrtak uveče zbog najave da će morati da se isele iz domova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u… »

Kon: Srbija u nedelji maksimuma zaraze, od sledeće nedelje smanjenje

RTV 03.07.2020
BEOGRAD - Član državnog Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Predrag Kon izjavio je danas da smo sada u "nedelji maksimuma" zaraze, i da je intenzitet prenošenja virusa najveći od početka pandemije, a da će posle doći do smanjenja… »

Kon: U nedelji maksimuma smo

RTS 03.07.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon kaže da smo u nedelji maksimuma kada je reč o porastu broja novozaraženih. Očekuje da će od sledeće nedelje ti brojevi postepeno opadati. Do 30 ljudi dnevno može da se testira na lični zahtev u Gradskom zavodu za javno… »

Šarčević potvrdio: Studenti ostaju u domovima

Blic 03.07.2020
- Studenti ostaju u studentskim domovima u Beogradu - kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. On je za TV Prva rekao da je plasirana "loša informacija" od strane Studentske poliklinike o broju zaraženih studenata, te se stekao utisak da su svi… »

U nedelji maksimuma smo, kada pada broj zaraženih: Dr Kon: Potencijal virusa nije oslabio, to je neočekivana situacija

Blic 03.07.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon kaže da smo u nedelji maksimuma kada je reč o porastu broja novozaraženih. Očekuje da će od sledeće nedelje ti brojevi postepeno opadati. Dr Predrag Kon je u razgovoru za "RTS" rekao da je intenzitet prenošenja virusa u… »

Izjava dana: Ko je predsedniku dao pogrešnu informaciju?

BizLife 03.07.2020
Foto: Beta Ministar prosvete Mladen Šarčević je izjavio da studenti ostaju u domovima. Još pre 5-6 dana ja sam komentarisao da su izveštaji studentskih poliklinika nekako dvosmisleni. Imamo 280 zaraženih, ali to su svi studenti, ne samo studenti iz… »

Doktor Kon otkrio koliko će nove mere biti na snazi

Sputnik 03.07.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon izjavio je da smo u nedelji maksimuma kada je reč o porastu broja novozaraženih od virusa korona. „Posle ove nedelje možemo da očekujemo da ćemo, sa primenom mera, postupno osetiti smanjenje registrovanih slučajeva“… »

Šarčević: Studenti u Beogradu ostaju u domovima

Pressek 03.07.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da studenti ostaju u domovima u Beogradu. Naveo je da je u studentskim domovima u Beogradu zaraženo 49 studenata, da oni uglavnom imaju blagu kliničku sliku, da u domovima u Novom Sadu, Kragujevcu nema… »

Kon: Nalazimo se u nedelji maksimuma

B92 03.07.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon kaže da smo u nedelji maksimuma kada je reč o porastu broja novozaraženih. Očekuje da će od sledeće nedelje ti brojevi postepeno opadati. Dr Predrag Kon je u razgovoru za RTS rekao da je intenzitet prenošenja virusa u… »

Šarčević: Studenti ostaju u domovima

Nova 03.07.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da studenti ostaju u domovima i da je po tom pitanju postignut kompromis. “Svkako ostaju u domovima. To nije kompromis. Istina je da sam još u ponedeljak skrenuo pažnju na saopštenje Studentske… »

Šarčević: Studenti ostaju u domovima

Danas 03.07.2020
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević izjavio je danas da će studenti ostati u studentskim domovima. Među novima merama za borbu protiv korona virusa u Beogradu našla se i najava zatvaranja studentskih domova u Beogradu… »

Protest studenata: Neće kući, traže novi ispitni rok za bolesne

RTV 03.07.2020
BEOGRAD - Studenti stanari više studentskih domova u Beogradu okupili su se kasno sinoć ispred Skupštine Srbije, u znak nezadovoljstva zbog najave o zatvaranju studentskih domova u okviru novih mera vlade u odgovor na rast broja zaraženih, najvećim… »

Šarčević: Studenti ostaju u domovima. Vučiću data pogrešna informacija…

Nedeljnik 03.07.2020
Foto: Printscreen N1 Ministar prosvete Mladen Šarčević je izjavio danas da studenti ostaju u domovima, preneo je N1. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć najavio nove mere u Beogradu u borbi protiv koronavirusa, među kojima i zatvaranje… »

U Srpskoj u bolnicama 129 pacijenata, dan ranije bilo ih 118

Blic 03.07.2020
U Srpskoj je, do juče, zbog korona virusa, u bolnicama bilo hospitalizovano ukupno 129 pacijenata, a dan ranije 118, podaci su Instituta za javno zdravstvo RS. Za samo jedan dan, ukupan broj hospitalizovanih u Univerzitetskom kliničkom centru RS… »

Šarčević potvrdio: Studenti ostaju u domovima

Večernje novosti 03.07.2020
Studenti ostaju u studentskim domovima u Beogradu , kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. BEOGRAD - Studenti ostaju u studentskim domovima u Beogradu , kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. On je za TV Prva rekao da je plasirana "loša… »

Šarčević: Studenti ostaju u domovima

Dnevnik 03.07.2020
BEOGRAD: Studenti ostaju u studentskim domovima u Beogradu , kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. On je za TV Prva rekao da je plasirana "loša informacija" od strane Studentske poliklinike o broju zaraženih studenata, te se stekao utisak da su… »

Šarčević: Studenti u Beogradu ostaju u domovima

RTS 03.07.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je da studenti ostaju u domovima u Beogradu. Naveo je da je u studentskim domovima u Beogradu zaraženo 49 studenata, da oni uglavnom imaju blagu kliničku sliku, da u domovima u Novom Sadu, Kragujevcu nema… »

Šarčević o protestima studenata: Sve ćemo razjasniti, nema razloga za brigu

Danas 03.07.2020
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević rekao je da za portal Nova.rs da će tokom jutra razjasniti sve u vezi sa najavom da će studentski domovi u Beogradu biti zatvoreni i dodao da studenti nemaju razloga za brigu. Studenti u… »

Šarčević spava dok se studenti bore: Danas ću se obratiti

Nova 03.07.2020
"Ja sam čovek u godinama, očigledno da sam zaspao", rekao je ministar na početku razgovora, a potom je objasnio da je "došlo do nesporazuma" nakon što smo ga upitali da li će se obratiti studentima, koji su večeras nakon reči Aleksandra Vučića… »

Studenti najavili novi protest za danas u 10 časova (FOTO/VIDEO)

Danas 03.07.2020
Protest studenata zbog najave predsednika Vučića da će zatvoriti domove Više stotina studenata iz nekoliko studentskih domova u Beogradu okupilo se pred ponoć ispred zgrade Skupštine Srbije na protestu sa kojeg su zatražili da se poništi odluka o… »

Studenti: Nema dogovora sa Vučićem

Nova 03.07.2020
Veliki broj studenata, stanara studenstkih domova, koji se večeras okupio ispred Skupštine Srbije kako bi iskazao protest protiv ponovne odluke o zatvaranju domova, tvrde da nema dogovora sa Aleksandrom Vučićem. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Studenti ispred Skupštine zatražili da se poništi odluka o zatvaranju domova, najavili novi protest

Beta 03.07.2020
Više stotina studenata iz nekoliko studentskih domova u Beogradu okupilo se pred ponoć ispred zgrade Skupštine Srbije na protestu sa kojeg su zatražili da se poništi odluka o zatvaranju domova i da se studentima koji su zaraženi korona virusom… »

"Nećemo kući": Protest studenata ispred Skupštine, traže zvaničnu odluku da ostaju u domovima (foto)

Blic 03.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da bi zbog suzbijanja epidemije korona virusa akademci trebalo da budu iseljeni iz studentskih domova u Beogradu. Takva odluka izazvala je negodovanje studenata, koji su organizovali proteste najpre… »

Studenti neće kućama: Iz protestne šetnje pravo pred Skupštinu – (VIDEO)

Jugmedia 03.07.2020
Studenti u Beogradu okupili su se večeras protestujući zbog najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će zbog širenja korona virusa biti zatvoreni svi studentski domovi. Oni tvrde da nije postignut dogovor sa Vučićem i krenuli su ka… »

Saznajemo: Studenti ostaju u domovima

Blic 02.07.2020
Kako Blic saznaje, posle razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i studenata, pronađeno je rešenje po pitanju ostanka u studentskim domovima u Beogradu. Studenti će, kako saznajemo, ostati u domovima, uz nalaženje rešenja za povećanje… »

Pronađeno rešenje: Studenti ostaju u domovima

Večernje novosti 02.07.2020
Studenti će ostati u domovima, uz nalaženje rešenja za povećanje epidemioloških mera. Posle razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i studenata, pronađeno je rešenje , potvrđeno je "Novostima". Studenti će ostati u domovima, uz… »

Vesti dana »