Povezane vesti

Ministarstvo: U Srbiji za 80 odsto smanjena upotreba plastičnih kesa

Novi magazin 03.07.2020
U Srbiji je upotreba jednokratnih plastičnih kesa smanjena za 80 odsto, a radi se na njihovom trajnom izbacivanju iz upotrebe, kao i uređivanje upravljanja plastičnim otpadom, saopštilo je danas Ministarstvo zaštite životne sredine. Povodom 3. jula… »

Ministarstvo: U Srbiji za 80 odsto smanjena upotreba plastičnih kesa

IndeksOnline 03.07.2020
BEOGRAD – U Srbiji je upotreba jednokratnih plastičnih kesa smanjena za 80 odsto, a radi se na njihovom ;trajnom izbacivanju iz upotrebe, kao i uredjivanje upravljanja plastičnim otpadom, saopštilo je danas ;Ministarstvo zaštite životne… »

Kese smo gotovo zaboravili: Uspela akcija za čistju Srbiju

Mondo 03.07.2020
Velika akcija smanjenja upotrebe plastičnih kesa je u Srbiji u potpunosti uspela ali nema osnova da se radujemo. Građani su uradili svoje ali privreda i dalje pravi velike količine otpada od čega se veoma malo reciklira. Velika akcija smanjenja… »

Upotreba plastičnih kesa u Srbiji smanjena za 80 odsto

RTV 03.07.2020
BEOGRAD - Povodom 3. jula, Međunarodnog dana bez plastičnih kesa, Ministarstvo zaštite životne sredine još jednom je ukazalo na štetnost plastičnih kesa i plastike po životnu sredinu i prirodu i neophodnost promene navika kako bi se smanjila ova… »

Upotreba plastičnih kesa u Srbiji smanjena za 80 odsto

Dnevnik 03.07.2020
BEOGRAD: Povodom 3. jula, Međunarodnog dana bez plastičnih kesa, Ministarstvo zaštite životne sredine još jednom je ukazalo na štetnost plastičnih kesa i plastike po životnu sredinu i prirodu i neophodnost promene navika kako bi se smanjila ova… »

Upotreba plastičnih kesa u Srbiji smanjena za 80 odsto

Danas 03.07.2020
Povodom 3. jula, Međunarodnog dana bez plastičnih kesa, Ministarstvo zaštite životne sredine želi još jednom da ukaže na veliku štetnost plastičnih kesa i plastike za životnu sredinu i prirodu, i neophodnost da promenom navika svi doprinesemo… »

Ministarstvo: Upotreba plastičnih kesa smanjena za 80 odsto

N1 Info 03.07.2020
U Srbiji je upotreba jednokratnih plastičnih kesa smanjena za 80 odsto, a radi se na njihovom trajnom izbacivanju iz upotrebe, kao i uređivanje upravljanja plastičnim otpadom, saopštilo je Ministarstvo zaštite životne sredine. Povodom 3. jula… »

Vesti dana »