Povezane vesti

Ljubavnici raskinuli: Janjuš neće više da bude s Majom, posle njegovih reči briznula u plač! (video)

Ljubavnici raskinuli: Janjuš neće više da bude s Majom, posle njegovih reči briznula u plač! (video)

Kurir 03.07.2020
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš raskinuli su pred kamerama. "Sedi i razmisli šta radiš, molim te. Ne radi to, poslušaj me jednom u životu. Napadaš me stalno", govorio je Janjuš i prebacivao Maji sve scene koje m je napravila. "Ne znam… »
Brutalno! Janjuš odmah nakon seksa raskinuo s Majom! (video)

Brutalno! Janjuš odmah nakon seksa raskinuo s Majom! (video)

Mondo 03.07.2020
Prvo je rekao da se definitivno vraća ženi, pa je opet primio "ljubavnicu" u krevet, ali više ne želi ni nju! Zadrugar je opet napravio haos! Prvo je rekao da se definitivno vraća ženi, pa je opet primio "ljubavnicu" u krevet, ali više ne želi ni… »
Odmah posle vrele akcije Maja zaplakala kao kiša! Pale jezive uvrede, grcala od muke! (video)

Odmah posle vrele akcije Maja zaplakala kao kiša! Pale jezive uvrede, grcala od muke! (video)

Kurir 03.07.2020
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš prepustili su se strastima u ranim jutarnjim satima, međutim, ubrzo zatim usledio je hladan tuš - uvrede su pljuštale levo i desno. Naime, Maji je odjednom zasmetalo Janjuševo teško disanje, pa ih je to… »
Odmah nakon odnosa! Janjuš raskinuo sa Majom: "Hajde plači, volim kada plačeš!"

Odmah nakon odnosa! Janjuš raskinuo sa Majom: "Hajde plači, volim kada plačeš!"

Alo 03.07.2020
Ne mogu da komuniciraju normalno! Nakon što su u ranim jutarnjim časovima vodili ljubav, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš nisu uspeli odmah da se uspavaju. Maji je odjednom zasmetalo Janjuševo teško disanje, pa ih je to razbudilo i odmah… »

Vesti dana »