Povezane vesti
Ljubavnici raskinuli: Janjuš neće više da bude s Majom, posle njegovih reči briznula u plač! (video)
Kurir 03.07.2020
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš raskinuli su pred kamerama. "Sedi i razmisli šta radiš, molim te. Ne radi to, poslušaj me jednom u životu. Napadaš me stalno", govorio je Janjuš i prebacivao Maji sve scene koje m je napravila. "Ne znam šta ću od… »
Brutalno! Janjuš odmah nakon seksa raskinuo s Majom! (video)
Mondo 03.07.2020
Prvo je rekao da se definitivno vraća ženi, pa je opet primio "ljubavnicu" u krevet, ali više ne želi ni nju! Zadrugar je opet napravio haos! Prvo je rekao da se definitivno vraća ženi, pa je opet primio "ljubavnicu" u krevet, ali više ne želi ni nju… »
Odmah posle vrele akcije Maja zaplakala kao kiša! Pale jezive uvrede, grcala od muke! (video)
Kurir 03.07.2020
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš prepustili su se strastima u ranim jutarnjim satima, međutim, ubrzo zatim usledio je hladan tuš - uvrede su pljuštale levo i desno. Naime, Maji je odjednom zasmetalo Janjuševo teško disanje, pa ih je to… »
Odmah nakon odnosa! Janjuš raskinuo sa Majom: "Hajde plači, volim kada plačeš!"
Alo 03.07.2020
Ne mogu da komuniciraju normalno! Nakon što su u ranim jutarnjim časovima vodili ljubav, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš nisu uspeli odmah da se uspavaju. Maji je odjednom zasmetalo Janjuševo teško disanje, pa ih je to razbudilo i odmah su… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Pozlilo uhapšenom u Novom Sadu tokom saslušanja u sudu, okupljenima ispred PS Voždovac obratila se majka privedenog bajkera
Nova pre 22 minutajoš 28 povezanih

uživo Protesti u Srbiji: Okupljanja u Novom Sadu, NIšu, Beogradu, Subotici, Novom Bečeju...
NIN pre 22 minutajoš 59 povezanih

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Stevan Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Dnevnik pre 1 satjoš 31 povezana

Zelenski u Vašington vodi "tešku artiljeriju": Ovi lideri će prisustvovati sudbonosnom sastanku sa Trampom, danas samit Koalicije voljnih
Blic pre 22 minutajoš 198 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih