Povezane vesti

Odgovor Ministarstva prosvete studentima

Nova 03.07.2020
Na sastanku sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem dogovorene su odluke, koje se tiču ispunjavanja zahteva studenata, a trebalo bi da budu usvojene tokom sledeće nedelje, prenose Novosti. Studenti, kako navodi list, neće biti iseljeni iz… »

Doneta odluka: Odgovor Ministarstva prosvete studentima u šest tačaka

Blic 03.07.2020
Upravo je završen sastanak sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem na kome su saopštene odluke koje će biti usvojene u toku sledeće nedelje, a tiču se studenata. Zaključci su sledeći, pišu "Novosti": 1. Studenti neće biti iseljeni iz… »

Doneta odluka vezana za studente: Spisak šest tačaka Ministarstva prosvete

Večernje novosti 03.07.2020
Upravo je završen sastanak sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem na kome su saopšrene odluke koje će biti usvojene u toku sledeće nedelje, a tiču se studenata. Upravo je završen sastanak sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem na kome su… »

Studenti postigli dogovor sa Šarčevićem: Neće biti iseljeni iz domova, pozitivni na koronu će dobiti dopunski rok

RTV 03.07.2020
BEOGRAD - Studentski parlament Beogradskog univerziteta saopštio je danas da je sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem dogovoreno da studenti neće biti iseljeni iz domova kao i da će oni koji su pozitivni dobiti priliku da dodatno polažu ispite… »

Studentski parlament postigao dogovor sa Šarčevićem: Neće biti iseljavanja iz domova, zaraženim studentima dodatna prilika…

Blic 03.07.2020
Studentski parlament Beogradskog univerziteta saopštio je danas da je sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem dogovoreno da studenti neće biti iseljeni iz domova kao i da će oni koji su pozitivni dobiti priliku da dodatno polažu ispite. Navodeći… »

Studentski parlament postigao dogovor sa Šarčevićem

Dnevnik 03.07.2020
BEOGRAD: Studentski parlament Beogradskog univerziteta saopštio je danas da je sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem dogovoreno da studenti neće biti iseljeni iz domova kao i da će oni koji su pozitivni dobiti priliku da dodatno polažu ispite… »

Studentski parlament: Postigli smo dogovor sa Šarčevićem

RTS 03.07.2020
Studentski parlament Beogradskog univerziteta saopštio je da je sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem dogovoreno da studenti neće biti iseljeni iz domova kao i da će oni koji su pozitivni dobiti priliku da dodatno polažu ispite. Navodeći da… »

Vesti dana »