Повезане вести
Ово ће их баш заболети! Сити "пецнуо" Ливерпул после лекције, а за провокацију искористио никог другог него Битлсе! /фото/
Спортал блиц 03.07.2020
Манчестер сити пронашао је начин како да доспе со на рану великом ривалу и клубу који ће га наследити на трону, после синоћне убедљиве победе. "Грађани" су са 4:0 савладали у 32. колу Премијер лиге, а након меча овај клуб се… »
Битлси из Манчестера: Провокација Ситија после победе против Ливерпула (фото)
Вечерње новости 03.07.2020
Објављена је црно-бела фотографија четворице најбољих играча утакмице која се у четвртак играла на “Етихад” стадиону. Манчестер сити се после убедљиве победе над Ливерпулом (4:0) похвалио на друштвеним мрежама и то… »
Клоп: Нисмо били фокусирани? Допао ми се став мог тима
Н1 Инфо 03.07.2020
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп сматра да су његови играчи показали прави став у мечу против Манчестер Ситија, те да њихова 'опуштеност' није узрок пораза на Етихаду. Грађани су у четвртак декласирали новог првака Премијер лиге… »
Пеп: Одушевљен сам, победили смо шампиона
Н1 Инфо 03.07.2020
Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола похвалио је своје играче после победе над Ливерпулом. Грађани су на свом терену покварили славље новом шампиону, пошто су славили са 4:0. "Одушевљен сам. Честитам свом тиму. Победили смо… »
Премијер лига: Сити држао час фудбала шампиону, Тотенхему Европа остаје само сан
Вечерње новости 02.07.2020
Манчестер сити је понизио новог шампиона Енглеске Ливерпул - 4:0. Манчестер сити је понизио новог шампиона Енглеске Ливерпул - 4:0. Непријатан резултат по тим Јиргена Клопа режирали су Кевин де Брујне, са "беле тачке" у 25… »
Вести дана »

На Војној паради летели и „рафали“: Након кратког дефилеа одмах се вратили у Француску
Нова пре 57 минутајош 78 повезаних

Адриана Вилагош на Светском првенству у Токију: осмо место у финалу бацања копља
Наслови.аи пре 17 минутајош 62 повезане

И до тропских 33°Ц, па нагло јесење захлађење: Ово је датум промене времена у Србији
Телеграф пре 16 минутајош 26 повезаних

Рукомет Аркус лига: Тренер Врањанаца Матић обећава победу иочекује подршку навијача
Југ пресс пре 42 минутајош 27 повезаних