Повезане вести

Бањац објаснио зашто је одбио Звезду: Боље да ме цене у тсц-у него да немам минутажу у великом клубу

Бањац објаснио зашто је одбио Звезду: Боље да ме цене у тсц-у него да немам минутажу у великом клубу

Моззарт спорт 03.07.2020
“Млад сам играч, потребне су ми утакмице“, каже доскорашњи везиста Инђије. Најпре га је Дејан Станковић идентификовао као велику жељу у сусрет летњем прелазном року. Помињало се да би на стадиону „Рајко Митић“ зарађивао 5.000… »
Звездина велика жеља у бачкој тополи: Схватио сам да ми је сигурније да дођем у ТСЦ

Звездина велика жеља у бачкој тополи: Схватио сам да ми је сигурније да дођем у ТСЦ

Хот спорт 03.07.2020
ТСЦ се данас вратио тренинзима и припреми за нову сезону, уз једно ново лице у тиму. Офанзивни везни играч Михајло Бањац (1999. годиште), који је данас потписао трогодишњи уговор са ФК ТСЦ из Бачке Тополе, изјавио је да је тај… »
И то се десило - одбио Звезду, па потписао за ТСЦ!

И то се десило - одбио Звезду, па потписао за ТСЦ!

Спортске.нет 03.07.2020
Заиграће у квалификацијама за Лигу Европе после једне сезоне у Суперлиги Србије. ТСЦ из Бачке Тополе данас је представио занимљиво појачање. У Бачку је стигао доскорашњи фудбалер Инђије Михајло Бањац који је потписао… »
Могао у Звезду, али изабрао Бачку Тополу!

Могао у Звезду, али изабрао Бачку Тополу!

Мондо 03.07.2020
Решена дилема где ће млади Бањац наставити каријеру. Решена дилема где ће млади Бањац наставити каријеру. Дилема где ће Михајло Бањац наставити каријеру после Инђије је завршена. Месецима се причало да долази у Црвену звезду… »
ТСЦ довео младог играча за ког је била заинтересована и Црвена звезда

ТСЦ довео младог играча за ког је била заинтересована и Црвена звезда

Вечерње новости 03.07.2020
Офанзивни везни играч стиже из екипе Инђије и потписуеј уовор на три године, потврдио је клуб из Бачке Тополе. ТСЦ је јачи за Михајла Бањца (21). Српски прволигаш из Бачке Тополе потписао је уговор са младим фудбалером који је… »

Вести дана »