Повезане вести
Како је Олгу Даниловић ударио живот: Брзо сам напредовала, али...
Мондо 03.07.2020
"Нисам била океј", каже млада српска тенисерка. "Нисам била океј", каже млада српска тенисерка. Олга Даниловић је почетком ове године напунила 19 година, али већ је много тога проживела и прошла у својој каријери. Млада тенисерка… »
Кад ме је живот ударио, била сам изгубљена: Олга искрено о смрти свог деде, успону и кризи каријере
Телеграф 03.07.2020
Српска тенисерка Олга Даниловић открила је по први пут како је и због чега стагнирала од освајања прве титуле на ВТА туру. За 19-годишњу Олгу, која иза себе има спортски "педигре" и шампионски ген Предрага Даниловића… »
Није ми увек ‘цветало’ у животу: Млада тенисерка отворила душу…
Хот спорт 03.07.2020
Олга Даниловић о почецима, лошим стварима које су је задесиле, а и о оним најлепшим. Млада тенисерка је за популарни серијал ‘Бехинд тхе рацqует’ говорила о свом почетку, разлици између јуниорског и сениорског тениса и ономе што… »
"Брзо сам напредовала, а онда ме је живот: Ударио!" Олга Даниловић проговорила о најтежим тренуцима у каријери /видео/
Спортал блиц 03.07.2020
Сви који иоле прате тенис знају да је Олга Даниловић једна од најперспективнијих младих играчица света. Постизала је одличне резултате у јуниорској конкуренцији у којој је била трострука гренд слем шампионка у дублу, 2018. је… »
Олга: Брзо сам напредовала, а онда ме је живот ударио
Н1 Инфо 03.07.2020
Млада српска тенисерка Олга Даниловић открила је узроке због којих није остварила жељене резултате после освојене титуле у Москви 2018. године. Даниловићева је за популарни серијал 'Бехинд тхе рацqует' говорила о свом почетку… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Н1 Инфо пре 35 минутајош 14 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 35 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО Јокић на вечној листи престигао Мајкла Џордана: Овако нешто се не виђа, радио шта је хтео Шарлоту
Нова пре 20 минутајош 16 повезаних
Гушиће нас ниски облаци и магла: Биће ово дан пун атмосферских преокрета
Дневник пре 40 минутајош 9 повезаних