Повезане вести
Узбуђен и чека унуче: Нек' је живо и здраво, али само да не буде... (видео)
Мондо 03.07.2020
Певач нестрпљиво чека унуче, а сада је открио и шта му никако не жели! Певач нестрпљиво чека унуче, а сада је открио и шта му никако не жели! Радиша Трајковић Ђани оставио је буран период за његову породицу иза себе и сада… »
"Кажу лако је ђанију, а ја нисам имао ни за крофну": Певач одговорио на прозивке и осуде, о унуку поручује: "Само да не буде…
Блиц 03.07.2020
Радиша Трајковић Ђани ускоро ће постати деда, с обзиром на то да његов син Милош и његова изабраница чекају бебу. - У децембру нам стиже нови члан породице. Ја се радујем кад видим куче на улици, а не детету, и то мом унучету… »
Само да унуче не буде ниско на мене! Радиша Трајковић Ђани машта о дану када ће постати деда!
Курир 03.07.2020
Радиша Трајковић Ђани с нестрпљењем очекује да постане деда. Његов син Милош Трајковић и девојка чекају бебу, а свадбе засад неће бити због мера предострижности које су и даље на снази због вируса корона. Ипак, то певачу не… »
Вести дана »

Здравствени радници на Косову протестују због упада полиције у КБЦ Косовска Митровица и Дом здравља
НИН пре 1 сатјош 30 повезаних

Стојменовић: Власт Београда гради станове у Великом Мокром Лугу где нема ни квалитетних путева
Бета пре 1 сатјош 34 повезане

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 2 сатајош 35 повезаних

Претежно сунчано и топлије време у Србији уз најаву последњег летњег периода и топлих ноћи
Наслови.аи пре 35 минутајош 31 повезана