Povezane vesti
Uzbuđen i čeka unuče: Nek' je živo i zdravo, ali samo da ne bude... (video)
Mondo 03.07.2020
Pevač nestrpljivo čeka unuče, a sada je otkrio i šta mu nikako ne želi! Pevač nestrpljivo čeka unuče, a sada je otkrio i šta mu nikako ne želi! Radiša Trajković Đani ostavio je buran period za njegovu porodicu iza sebe i sada samo nestrpljivo čeka da… »
"Kažu lako je đaniju, a ja nisam imao ni za krofnu": Pevač odgovorio na prozivke i osude, o unuku poručuje: "Samo da ne bude…
Blic 03.07.2020
Radiša Trajković Đani uskoro će postati deda, s obzirom na to da njegov sin Miloš i njegova izabranica čekaju bebu. - U decembru nam stiže novi član porodice. Ja se radujem kad vidim kuče na ulici, a ne detetu, i to mom unučetu. Ja sam s Kosova i mi to… »
Samo da unuče ne bude nisko na mene! Radiša Trajković Đani mašta o danu kada će postati deda!
Kurir 03.07.2020
Radiša Trajković Đani s nestrpljenjem očekuje da postane deda. Njegov sin Miloš Trajković i devojka čekaju bebu, a svadbe zasad neće biti zbog mera predostrižnosti koje su i dalje na snazi zbog virusa korona. Ipak, to pevaču ne predstavlja problem da… »
Vesti dana »
Srbija na vrhuncu toplotnog talasa: Crveni alarm i temperature do 40 stepeni
Vreme pre 16 minutajoš 54 povezane
Spoljnotrgovinska robna razmena Srbije za pet meseci ove godine 32,37 milijardi evra
Nova ekonomija pre 11 minutajoš 22 povezane
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 56 minutajoš 26 povezanih