Povezane vesti

Uzbuđen i čeka unuče: Nek' je živo i zdravo, ali samo da ne bude... (video)

Uzbuđen i čeka unuče: Nek' je živo i zdravo, ali samo da ne bude... (video)

Mondo 03.07.2020
Pevač nestrpljivo čeka unuče, a sada je otkrio i šta mu nikako ne želi! Pevač nestrpljivo čeka unuče, a sada je otkrio i šta mu nikako ne želi! Radiša Trajković Đani ostavio je buran period za njegovu porodicu iza sebe i sada samo nestrpljivo… »
Samo da unuče ne bude nisko na mene! Radiša Trajković Đani mašta o danu kada će postati deda!

Samo da unuče ne bude nisko na mene! Radiša Trajković Đani mašta o danu kada će postati deda!

Kurir 03.07.2020
Radiša Trajković Đani s nestrpljenjem očekuje da postane deda. Njegov sin Miloš Trajković i devojka čekaju bebu, a svadbe zasad neće biti zbog mera predostrižnosti koje su i dalje na snazi zbog virusa korona. Ipak, to pevaču ne predstavlja… »
"Kažu lako je đaniju, a ja nisam imao ni za krofnu": Pevač odgovorio na prozivke i osude, o unuku poručuje: "Samo da ne…

"Kažu lako je đaniju, a ja nisam imao ni za krofnu": Pevač odgovorio na prozivke i osude, o unuku poručuje: "Samo da ne…

Blic 03.07.2020
Radiša Trajković Đani uskoro će postati deda, s obzirom na to da njegov sin Miloš i njegova izabranica čekaju bebu. - U decembru nam stiže novi član porodice. Ja se radujem kad vidim kuče na ulici, a ne detetu, i to mom unučetu. Ja sam s Kosova… »

Vesti dana »