Povezane vesti
"Ovo je velika bruka i sramota, ne smem da izađem iz kuće": Romanina majka van sebe zbog hapšenja ćerke, zavapila: "kako SAD…
Blic 03.07.2020
Romanina majka, Gordana Panić, ne sme da izađe na ulicu od sramote, kako kaže u svojoj prvoj ispovesti za medije. Romaninu majku nje vest o hapšenju zatekla, a ona sama priznaje da o naslednici apsolutno ništa nije znala. - Ne znam šta da vam kažem. Još… »
Bruka i sramota: Oglasila se majka Romane Panić!
Mondo 03.07.2020
"Nije me još zvala, a možda i ne sme" "Nije me još zvala, a možda i ne sme" Pevačica Romana Panić uhapšena je nedavno u Australiji, zbog pljačke bankomata. Vest je dočekana s nevericom - pojedine kolege su oštro reagovale na ovu vest, pojedini su je… »
Prva ispovest romanine majke goce posle pevačicinog hapšenja: Moje dete je bruka i sramota, zbog nje ne smem ni na ulicu
Kurir 03.07.2020
Vest da je Romana Panić hapšena u Australiji zbog pljačke bankomata sa verenikom Filipom (40) šokirala je celu estradu, ali i običan svet. Svakako je najteže njenoj majci Gordani Panić, koja živi u Banjaluci, pa od sramote i na ulicu ne sme da izađe… »
Vesti dana »
Najmanje 19 ljudi poginulo u zemljotresu magnitude 7,8 na Filipinima, pokrenut manji cunami
Beta pre 35 minutajoš 46 povezanih
Srpska lista zadovoljna ostvarenim rezultatom na izborima uprkos političkom inženjeringu
Sputnik pre 19 minutajoš 23 povezane
Bez žrtava u novoj eskalaciji Irana i Izraela, Tel Aviv najavljuje veliku mobilizaciju
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Vozači, oprez! Radovi na auto-putu "Miloš Veliki" nakon izlaska iz tunela, evo gde tačno
Blic pre 40 minutajoš 19 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 2 satajoš 16 povezanih