Povezane vesti
Bruka i sramota: Oglasila se majka Romane Panić!
Mondo 03.07.2020
"Nije me još zvala, a možda i ne sme" "Nije me još zvala, a možda i ne sme" Pevačica Romana Panić uhapšena je nedavno u Australiji, zbog pljačke bankomata. Vest je dočekana s nevericom - pojedine kolege su oštro reagovale na ovu vest, pojedini… »
"Ovo je velika bruka i sramota, ne smem da izađem iz kuće": Romanina majka van sebe zbog hapšenja ćerke, zavapila: "kako…
Blic 03.07.2020
Romanina majka, Gordana Panić, ne sme da izađe na ulicu od sramote, kako kaže u svojoj prvoj ispovesti za medije. Romaninu majku nje vest o hapšenju zatekla, a ona sama priznaje da o naslednici apsolutno ništa nije znala. - Ne znam šta da vam… »
Prva ispovest romanine majke goce posle pevačicinog hapšenja: Moje dete je bruka i sramota, zbog nje ne smem ni na ulicu
Kurir 03.07.2020
Vest da je Romana Panić hapšena u Australiji zbog pljačke bankomata sa verenikom Filipom (40) šokirala je celu estradu, ali i običan svet. Svakako je najteže njenoj majci Gordani Panić, koja živi u Banjaluci, pa od sramote i na ulicu ne sme da… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi koji idu peške iz Beograda u Novi Sad stigli u Inđiju, gde će i prenoćiti
RTV pre 24 minutajoš 54 povezane
Studenti u blokadi, koji peške idu do Novog Sada, stigli u Inđiju, policija obezbeđuje trasu šetnje
Euronews pre 42 minutajoš 37 povezanih
Doček studenata koji pešače od Beograda u petak posle podne na Varadinskom mostu
Radio 021 pre 30 minutajoš 76 povezanih
Trump kazao da nema preživjelih nakon sudara putničkog aviona i vojnog helikoptera
Al Jazeera pre 3 satajoš 119 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 3 satajoš 34 povezane