Povezane vesti
Vučević: U Novom Sadu 301 osoba zaražena koronom, situacija nestabilna, ali ne i vanredna
Radio 021 03.07.2020
U Novom Sadu je trenutno 301 osoba zaražena virusom korona, a dnevno se beleži između 20 i 40 novozaraženih građana. Po rečima gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, u četvrtak, 2. juna, u Novom Sadu je registrovano 39 novih slučajeva… »
Vučević: Nema potrebe za vanrednom situacijom u Novom Sadu, ali ne znači da neće biti u narednim danima
Kurir 03.07.2020
Epidemiološka situacija u Novom Sadu je nestabilna, ali je pod kontrolom u smislu praćenja i adekvatnog pružanja zdravstvene pomoći i nege svima kojima je potrebna, kaze za emisiju "Grad i mi", gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. Naglašava da… »
Vučević: Nema potrebe za vanrednom situacijom u Novom Sadu, ali ne znači da neće biti u narednim danima
RTV 03.07.2020
NOVI SAD - Epidemiološka situacija u Novom Sadu je nestabilna, ali je pod kontrolom u smislu praćenja i adekvatnog pružanja zdravstvene pomoći i nege svima kojima je potrebna, kaze za emisiju "Grad i mi", gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević… »
Vučević: Nismo doneli odluku o održavanju Egzita
RTV 03.07.2020
NOVI SAD - Nismo još doneli odluku o Egzitu, zato što ima još mesec i po dana do festivala, što je dovoljno vremena da razmotrimo šta će biti sa epidemiološkom situacijom, izjavio je danas novinarima gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. On… »
Vučević: Nismo doneli odluku o održavanju Egzita
Dnevnik 03.07.2020
NOVI SAD: Nismo još doneli odluku o Egzitu, zato što ima još mesec i po dana do festivala, što je dovoljno vremena da razmotrimo šta će biti sa epidemiološkom situacijom, izjavio je danas novinarima gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. On je… »
Exit još nije odložen, ali nije ni odobren (video)
Mondo 03.07.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je danas da još nije doneta odluka o jednom od najvećih muzičkih festovala u Evropi. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević rekao je danas da još nije doneta odluka o jednom od najvećih muzičkih… »
Vučević o Exitu: Bilo bi neodgovorno u ovom trenutku reći da će sigurno biti održan, pratimo situaciju
Radio 021 03.07.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže da još uvek nema nove odluke u vezi sa Exit festivalom, koji je zakazan za 13. avgust. Zbog trenutne epidemiološke situacije u Novom Sadu gradska vlast je donela niz mera radi sprečavanja širenja virusa… »
Vesti dana »
Studentske blokade i protesti u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Sremskoj Mitrovici, Beloj Palanci, Ćićevcu
RTV pre 2 satajoš 42 povezane
Siner o Đokoviću i doping skandalu: Da znam da sam kriv ne bih igrao
Vesti online pre 1 satjoš 66 povezanih
Studentski protesti u više gradova: Poljoprivrednici na čelu kolone u Subotici, veliki broj građana u Nišu, šetaju i u Koceljevi, Batajnici... (foto,video)
Blic pre 38 minutajoš 39 povezanih
Određen pritvor osumnjičenom da je pod dejstvom alkohola i droge, vozeći u suprotnom smeru, udario pešaka koji je preminuo na licu mesta
Novi magazin pre 2 satajoš 34 povezane