Повезане вести

Исповест Љубе Перућице након што је прележао корону

Исповест Љубе Перућице након што је прележао корону

Нова 03.07.2020
Звезда Гранда Љуба Перућица осам дана је лежао у болници због коронавируса, а по изласку из КБЦ Бежанијска коса, снимио је опширан видео у коме је свима објаснио како је изгледала његова борба са вирусом. “Мислим да је свест о… »
Хтео сам да почупам све и напустим болницу! Љуба Перућица открио кроз коју агонију је прошао док се борио с короном

Хтео сам да почупам све и напустим болницу! Љуба Перућица открио кроз коју агонију је прошао док се борио с короном

Курир 03.07.2020
Певач Гранда Певач Љуба Перућица прележао је у болници вирус корона који влада читавим светом. Он је свима објаснио како је све функционисало док се борио са вирусом. Мислим да је свест о корони код нас веома слаба, јер сам био… »
(Видео) "хтео сам да почупам све": Љуба Перућица описао како се осећао током борбе са коронавирусом, открио све до детаља

(Видео) "хтео сам да почупам све": Љуба Перућица описао како се осећао током борбе са коронавирусом, открио све до детаља

Блиц 03.07.2020
Певач Љуба Перућица прележао је у болници вирус корона који влада читавим светом. Он је сада снимио видео и свима објаснио како је све функционисало док се борио са вирусом. Њему нимало није било пријатно, а како се осећао… »

Вести дана »