Povezane vesti
"Gledao sam ga kao ćaleta, a onda me je: Razočarao!" Bogdanović otvoreno o čuvenom incidentu sa Vujoševićem!
Sportal blic 04.07.2020
Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović prisetio se detalja iz vremena kada je nosio dres beogradskih crno-belih. Reprezentativac Srbije govorio je o periodu provedenom u Partizanu, Fenerbahčeu i odluci da ode u NBA. put do najjače košarkaške… »
Bogdanović: Duleta sam gledao kao oca, pogreši čovek
Nova 04.07.2020
Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramento Kingsa i nekadašnji as Partizana, prisetio se čuvenog sukoba sa tadašnjim trenerom crno-belih Duškom Vujoševićem. Više od šest godina je prošlo od tog nemilog događaja u Hali sportova, a Bogdanović je u… »
Vesti dana »
Šta su poslodavci dužni da daju zaposlenima koji rade za praznik? Ne moraju samo da vam isplate duple dnevnice
Mondo pre 49 minutajoš 71 povezana
Sneg u Beogradu: Trenutno veje u ovom delu prestonice, pogledajte snimak prvih pahulja
Telegraf pre 2 satajoš 35 povezanih
Vučić razgovarao sa predsednikom Azerbejdžana o izgradnji gasne elektrane kod Niša
Telegraf pre 1 satjoš 34 povezane
Đorđević: Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
NIN pre 5 satijoš 23 povezane
Debakl Alkaraza! Norvežanin "oduvao" Španca u prvom kolu Završnog mastersa u Torinu
Večernje novosti pre 51 minutajoš 24 povezane