Повезане вести

Ћерка др Лазића: Пријављени лекар сам себе контролисао

Ћерка др Лазића: Пријављени лекар сам себе контролисао

Нова 04.07.2020
Председник комисије која је утврдила да није било пропуста у лечењу чувеног хирурга Миодрага Лазића у Клиничком центру Ниш је лекар против кога је поднета пријава за несавесно лечење, каже Лазићева ћерка Нина Вујошевић за Јужне… »
Ћерка др Лазића: Лекар кога сам пријавила инспекцији Министарства здравља контролисао сам себе

Ћерка др Лазића: Лекар кога сам пријавила инспекцији Министарства здравља контролисао сам себе

Нови магазин 04.07.2020
Ћерка Миодрага Лазића, хирурга и директора Ургентног центра КЦ Ниш који је преминуо од коронавируса 14. априла, која је поднела пријаву инспекцији Министарства здравља због несавесног лечења њеног оца, саопштила је да је… »
Ћерка преминулог хирурга Лазића: Лекар којег сам пријавила одлучио да није било пропуста у лечењу

Ћерка преминулог хирурга Лазића: Лекар којег сам пријавила одлучио да није било пропуста у лечењу

Радио 021 04.07.2020
Председник комисије која је утврдила да није било пропуста у лечењу чувеног хирурга Миодрага Лазића у Клиничком центру Ниш је лекар против кога је поднета пријава за несавесно лечење, каже Лазићева ћерка Нина Вујошевић… »

Вести дана »