Повезане вести
Ћерка др Лазића: Пријављени лекар сам себе контролисао
Нова 04.07.2020
Председник комисије која је утврдила да није било пропуста у лечењу чувеног хирурга Миодрага Лазића у Клиничком центру Ниш је лекар против кога је поднета пријава за несавесно лечење, каже Лазићева ћерка Нина Вујошевић за Јужне… »
Ћерка др Лазића: Лекар кога сам пријавила инспекцији Министарства здравља контролисао сам себе
Нови магазин 04.07.2020
Ћерка Миодрага Лазића, хирурга и директора Ургентног центра КЦ Ниш који је преминуо од коронавируса 14. априла, која је поднела пријаву инспекцији Министарства здравља због несавесног лечења њеног оца, саопштила је да је… »
Ћерка преминулог хирурга Лазића: Лекар којег сам пријавила одлучио да није било пропуста у лечењу
Радио 021 04.07.2020
Председник комисије која је утврдила да није било пропуста у лечењу чувеног хирурга Миодрага Лазића у Клиничком центру Ниш је лекар против кога је поднета пријава за несавесно лечење, каже Лазићева ћерка Нина Вујошевић… »
Вести дана »

(Фото) Трамп бесан због ових призора са улица Америке: Масовни протести широм земље, републиканци поручили: "Ово је мржња"
Блиц пре 21 минутајош 16 повезаних

ФОТО Тешка несрећа код Бреснице: Аутобус слетео са пута након судара са аутомобилом, једна особа погинула
Нова пре 12 минутајош 29 повезаних

Руси бацили прву навођењу ваздушну бомбу код Харкова; напад на нафтна и гасна постројења у Русији
РТС пре 12 минутајош 15 повезаних

У Србији током дана претежно сунчано: Колика ће бити највиша температура?
Еуроневс пре 1 сатјош 14 повезаних

Грађани Северне Македоније данас на биралиштима - први круг локалних избора
Радио 021 пре 1 сатјош 11 повезаних