Повезане вести

Несторовић: Требало би истражити од чега је умрло 17 људи за 48 сати

Несторовић: Требало би истражити од чега је умрло 17 људи за 48 сати

Вечерње новости 04.07.2020
Доктор Бранимир Несторовић, пулмолог, рекао је да би требало истражити од чега је умрло 17 људи за два дана и да Србија тренутно није у "озбиљној ситуацији". - Ми сада нисмо у озбиљној ситуацији, али јесте интересантно да је… »
Ако доктор Несторовић не зна како је у једном дану од короне преминуло 11 људи, ко зна?

Ако доктор Несторовић не зна како је у једном дану од короне преминуло 11 људи, ко зна?

Ноизз 04.07.2020
Или пулмологу доктору Бранимиру Несторовићу треба забранити да говори на телевизији и да буде члан Кризног штаба, или његове навде треба схватити озбиљно. Ово су једина два могућа решења након што је Несторовић рекао како… »
Ево шта Несторовић мисли о лековима против короне: Један би забранио!

Ево шта Несторовић мисли о лековима против короне: Један би забранио!

Мондо 04.07.2020
Пулмолог др Бранимир Несторовић изјавио у Јутарњем програму Прве телевизије да подржава употребу једног, али не и другог лека против корона вируса. Пулмолог др Бранимир Несторовић изјавио у Јутарњем програму Прве телевизије да… »
Несторовић о новом броју жртава у Србији: Требало би истражити од чега је умрло 17 људи за 48 сати

Несторовић о новом броју жртава у Србији: Требало би истражити од чега је умрло 17 људи за 48 сати

Телеграф 04.07.2020
- Патолози и Министарство здравља би требало тиме да се позабаве, од чега су умрли ти људи, сада је већ време да то анализирамо - рекао је пулмолог. Доктор Бранимир Несторовић, пулмолог, рекао је да би требало истражити од чега… »
Повећан број заражених ме не брине, али од чега је стварно умрло 11 људи?

Повећан број заражених ме не брине, али од чега је стварно умрло 11 људи?

Мондо 04.07.2020
Пулмолог др Бранимир Несторовић изјавио ово у Јутарњем програму Прве телевизије! Пулмолог др Бранимир Несторовић изјавио ово у Јутарњем програму Прве телевизије! Пулмолог др Бранимир Несторовић гостовао је на Првој телевизији и… »

Вести дана »