Повезане вести
Писмо ћерке др Лазе који је изгубио битку са короном: Истина о пријави, нисам поднела против КЦ Ниш
Телеграф 04.07.2020
Она је у саопштењу за медије навела да је пријаву доставила 15. маја Министарству здравља непосредно након укидања ванредног стања, те је она прослеђена здравственој инспекцији Нишавског округа 28. маја. Нина Вујошевић, ћерка… »
Ћерка преминулог ратног хирурга: Лекар кога сам пријавила контролисао сам себе, што је ругање нашој породици и закону
Медијска кутија 04.07.2020
Ћерка Миодрага Лазића, познатог ратног хирурга и директора Ургентног центра Клиничког центра Ниш који је преминуо од короне 14. априла, а која је поднела пријаву инспекцији Министарства здравља због његовог “несавесног… »
Ћерка др Лазића : “Лекар против кога сам поднела пријаву због несавесног лечења мога оца је на челу комисије
Југ пресс 04.07.2020
НИШ Ћерка др Лазића тврди: “Лекар против кога сам поднела пријаву због несавесног лечења мога оца је на челу комисије која је истраживала случај, што је у најмању руку скандалозно” Др Нина Вујошевић, ћерка покојног хирурга… »
Вести дана »
Температуре у 14х: Београд испод 30 степени, Лесковац најтоплији са 34
Н1 Инфо пре 10 минутајош 31 повезана
Алимпијевић: Најбољи тим на који можемо да рачунамо, остали су оправдано одсутни
РТВ пре 50 минутајош 26 повезаних
Пожар на Столовима још није локализован, пожар код Бојника стављен под контролу
РТВ пре 2 сатајош 46 повезаних