Повезане вести
Писмо ћерке др Лазе који је изгубио битку са короном: Истина о пријави, нисам поднела против КЦ Ниш
Телеграф 04.07.2020
Она је у саопштењу за медије навела да је пријаву доставила 15. маја Министарству здравља непосредно након укидања ванредног стања, те је она прослеђена здравственој инспекцији Нишавског округа 28. маја. Нина Вујошевић, ћерка… »
Ћерка преминулог ратног хирурга: Лекар кога сам пријавила контролисао сам себе, што је ругање нашој породици и закону
Медијска кутија 04.07.2020
Ћерка Миодрага Лазића, познатог ратног хирурга и директора Ургентног центра Клиничког центра Ниш који је преминуо од короне 14. априла, а која је поднела пријаву инспекцији Министарства здравља због његовог “несавесног… »
Ћерка др Лазића : “Лекар против кога сам поднела пријаву због несавесног лечења мога оца је на челу комисије
Југ пресс 04.07.2020
НИШ Ћерка др Лазића тврди: “Лекар против кога сам поднела пријаву због несавесног лечења мога оца је на челу комисије која је истраживала случај, што је у најмању руку скандалозно” Др Нина Вујошевић, ћерка покојног хирурга… »
Вести дана »
Рафал због квара морао присилно да слети: Инцидент у Хрватској, кружио изнад Загреба, обустављено извршење задатка!
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Велика акција шпанске полиције: Раскринкани тајни планови за крваве фудбалске обрачуне! "Пронађен материјал скривен у жбуњу"
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Доловац: Закони о правосуђу велики корак уназад у процесу реформе јавног тужилаштва и судства
Данас пре 5 сатијош 1 повезана