Повезане вести
Шта када “суперхерој и господар наших живота” није ту?
Нова 04.07.2020
“Ја сам крив што нисам остао у земљи после избора, већ сам отишао у Москву, Брисел… Да сам остао, раније бих и војску укључио и мање би проблема било у Новом Пазару”, констатовао је уз тежак уздах председник Србије Александар… »
Нови дронови Војске Србије! Ево какво војно чудо нам је стигло! (видео)
Правда 04.07.2020
Председник Србије Александар Вучић присуствује приказу нових беспилотних летилица ЦХ-92А Војске Србије, на аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић" у Батајници. Након тога, председник је одговарао на питања новинара о… »
Крив сам што нисам остао у земљи после избора
Нова 04.07.2020
“Ја сам крив што нисам остао у земљи после избора, већ сам отишао у Москву, Брисел… Да сам остао, раније бих и војску укључио и мање би проблема било у Новом Пазару”, констатовао је председник Србије Александар Вучић. Ова… »
Вучић: Да сам био ту, раније бих послао војску у Нови Пазар
Вести онлине 04.07.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је ситуација у Новом Пазару боља него јуче, да је мање пацијената у болници, али и да су две особе преминуле. Он је навео да је разговарао са координатором новопазарске… »
Зеленовић: Вучић се игра здрављем грађана Шапца
Радио 021 04.07.2020
У Шапцу има 150 заражених од вируса корона, да смо имали више тестова, било би их 1.000, написао је на свом твитер налогу градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, реагујући наизјаву председника Србије Александра Вучића да су власти… »
Од Србије у региону више тестова на корону урадила само Румунија
Радио 021 04.07.2020
Према подацима које је достављено са Андрићевог венца, у региону је више тестова на корона вирус од Србије урадила само Румунија. У Румунији, која је чланица Европске уније, урађена су 747.592 теста на коронавирус, а у Србији… »
Србија је статистички пета у Европи по броју тестираних на корона вирус, а прва у региону
Блиц 04.07.2020
Последњих дана смо сведоци рекордног броја тестирања на корона вирус. А подаци које је Прес служба Председништва доставила медијима показује да је Србија држава која највише тестира у региону, али да је једна од водећих држава… »
Вучић: Размишљамо да направимо нову болницу за следећи удар
Нова 04.07.2020
Председник Александар Вучић изјавио је да се разговара о изградњи нове болнице, привремене, која ће бити главна за евентуални следећи удар вируса корона. “Ако нас вирус овако буде мучио и ако нас овако мучи током лета, ко зна… »
Вучић: Крив сам што сам ишао у Москву и Брисел, требало је да останем и одмах укључим војску у новом пазару (видео)
Блиц 04.07.2020
Само четири земље у Европи (Немачка, Аустрија, Швајцарска и Италија) су тестирале више становника од Србије, пропорционално броју становника, каже председник Србије Александар Вучић, који наводи да је Србија тестирала више… »
Вучић: Ако нас вирус овако мучи током лета, ко зна шта ће бити на јесен
Вести онлине 04.07.2020
Председник Србије Александар Вучић током данашњег дана обишао је аеродром „Батајница“ где се налазе нове беспилотне летелице. Након обиласка организована је конференција за новинаре. Вучић је јутрос разговарао са координатором… »
Вучић: Србија тестирала више него сви у региону
Дневник 04.07.2020
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Србија спровела више тестова на корона вирус него све земље бивше Југославије, плус Албаније заједно, и то 428.000. Вучић је, упитан за критике из Хрватске у вези… »
Вучић: Преговарамо о отварању нове болнице
Нови магазин 04.07.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су у току разговори о прављењу нове болнице, која би могла да траје 30 година. Вучић је утоком приказа нових беспилотних летелица Ћ-92А на аеродрому "Пуковник-пилот Миленко… »
Србија тестирала више него сви у региону! Само четири земље су испред нас у односу на број становника (фото)
Курир 04.07.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Србија спровела више тестова на корона вирус него све земље бивше Југославије, плус Албаније заједно, и то 428.000. Што се тестова тиче само су четири земље по питању… »
Вести дана »

Путин одржао састанак високих званичника након разговора с Трампом
Н1 Инфо пре 1 сатјош 60 повезаних

Преминуо оригинални члан групе Кисс Ејс Фрили: Одлазак "војника рокенрола"
Еуроневс пре 1 сатјош 16 повезаних