Повезане вести

"Тешко је бити шампион ако си Србин, Новака су напали, то је било за психијатрију": Несторовић брани Ђоковића

"Тешко је бити шампион ако си Србин, Новака су напали, то је било за психијатрију": Несторовић брани Ђоковића

Вечерње новости 04.07.2020
Мени нико не може да забрани да имам односе са ХИВ позитивном женом и да се заразим. Свачије је право да се инфицира и зарази - рекао је пулмолог. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић трпи велике критике светске јавности пошто је… »
Доктор Несторовић брани Новака: Нико није умро на његовом турниру, ови што га нападају су за психијатрију!

Доктор Несторовић брани Новака: Нико није умро на његовом турниру, ови што га нападају су за психијатрију!

Хот спорт 04.07.2020
Пулмолог др Бранимир Несторовић гостовао је на ТВ Прва, где је бранио Новака Ђоковића од напада, након организације ‘Адриа тура’. Познато је да Ђоковић и Несторовић имају сјајан однос, па је познатом лекару посебно тешко пала… »
"Мени нико не може да забрани да будем са: ХИВ+ женом!" Др Несторовић бранио Новака Ђоковића на свој начин: Нико није умро на…

"Мени нико не може да забрани да будем са: ХИВ+ женом!" Др Несторовић бранио Новака Ђоковића на свој начин: Нико није умро на…

Спортал блиц 04.07.2020
Пулмолог др Бранимир Несторовић гостовао је на ТВ Прва и поново изазвао велику пажњу својим ставовима. Током овог наступа је, поред осталог, бранио и Новака Ђоковића од напада након организације Адрија тура. Познато је да… »
Несторовић о Новаку: Ови што га нападају су за психијатрију

Несторовић о Новаку: Ови што га нападају су за психијатрију

Нова 04.07.2020
Доктор Бранимир Несторовић стао је у заштиту Новака Ђоковића, на кога су се многи острвили после прекида "Адрија тура". Регионални тениски спектакл прекинут је пред финале у Задру, када је откривено да је Григор Димитров… »

Вести дана »