Povezane vesti
Nova poruka Đokoviću, ovaj put iz centra Zagreba FOTO
Nova 04.07.2020
Od kada je otkazan turnir u Zadru zbog koronavirusa, bilo je mnogo kritika na račun Novaka Ðokovića, kao i grafita u Hrvatskoj protiv njega, ali sve je više i poruka podrške. Kako prenosi zagrebački “Jutarnji list”, mladi koji se već neko vreme spontano… »
Podrška Đokoviću transparentom u centru Zagreba
Sportski žurnal 04.07.2020
Mladi koji se već neko vreme spontano okupljaju ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta (HNK), na tu zgradu su okačili transparent. Od kada je otkazan turnir u Zadru zbog korona virusa, bilo je mnogo kritika na račun srpskog tenisera Novaka… »
Hrvatska gleda i ne veruje! Ovo su hiljade zagrepčana poručile Novaku Đokoviću iz centra glavnog grada! /foto/
Sportal blic 04.07.2020
Novak Đoković je prošao kroz "sito i rešeto" otkako je otkazan turnir u Zadru zbog korona virusa, bilo je i jezivih grafita, ali se sve glasnije čuje i podrška. Sada i u centru glavnog grada Hrvatske. Naime, kako javlja "Jutarnji list", mladi koji se već… »
Vesti dana »
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Serbian News Media pre 39 minutajoš 42 povezane
Od 17. avgusta država će preuzeti najveći deo troškova za 18 novih lekova na recept
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 29 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih
Slovenci udarili na Hrvata: "Navijači kažu da sam ustaša, vređaju mi porodicu, ne zaslužujem ovakav tretman"
Telegraf pre 23 minutajoš 30 povezanih