Povezane vesti
Kon: Nošenje maski nije pitanje hoću - neću, već obaveza koja će trajati do narednog proleća
Telegraf 04.07.2020
- Virus nam je jasno rekao: "nema sezone kod mene, kod mene je situacija da idem i preko leta i preko zime, u bilo koje godišnje doba" - kaže epidemiolog dr Predrag Kon. Epidemiolog Predrag Kon rekao je da će sve do pronalaska vakcine protiv korona… »
KON: Maske će se nositi do daljeg
Moj Novi Sad 04.07.2020
Epidemiolog Predrag Kon je izjavio za portal Nova.rs da nošenje maski nije pitanje "hoću-neću", već obaveza koja će trajati jako dugo – sve do proleća sledeće godine. On je kazao da je u Beogradu 85 odsto pozitivnih od onih koji se testiraju i da… »
Vesti dana »
Uživo pogledajte kako će se ogroman snežni oblak kretati nad Srbijom: Sve zavejano, drveće pada, a saobraćaj u kolapsu! Desetine hiljada ljudi bez struje
Kurir pre 23 minutajoš 86 povezanih
BLOG UŽIVO Pritisak na studente Pravnog fakulteta u Novom Sadu: Ministarka poziva na razgovor, pomeren rok za zaključivanje ocena
Nova pre 49 minutajoš 31 povezana
MInistarstvo prosvete: Zaključivanje ocena sad može i do početka drugog polugodišta
Novi magazin pre 48 minutajoš 22 povezane
Srpska lista predala žalbu povodom odluke CIK u Prištini, Elek: Odluka nema uporište u zakonu
RTV pre 24 minutajoš 35 povezanih