Повезане вести
Огласио се певач из болничке постеље и открио како се осећа!
Мондо 04.07.2020
Позлило му, хитно пребачен у болницу. Позлило му, хитно пребачен у болницу. Након што је Наталија Трик ФКС саопштила да се њен супруг, Сани Ибраимов, осећа лоше и да не могу седам дана да му скину температуру, као и да су му… »
Прво је добио температуру, а онда упалу плућа: Сани Трик фкс лежи у болници, па признао како се осећа!
Курир 04.07.2020
Сани Ибраимов након вести да се тестирао на корона вирус огласио се и признао како се осећа. Његова жена Наталија претходно је признала да се Сани налази у болници. "Искрено, није ми добро! Надам се да ћу бити океј. Наталија је… »
Познати брачни пар има корону! Заразио се и њихов колега, певач!
Мондо 04.07.2020
Музичке звезде и бивши учесници Задруге боре се са опаким вирусом, а певачица открива кроз какав пакао пролази њен муж! Седам дана не могу да му скину температуру, нашли су му нешто на плућима и у веома је лошем стању! Музичке… »
Наталија и Сани Трик ФКС заражени короном, денсер у болници
Нова 04.07.2020
Певачица Наталија Ибраимов и њен супуруг Сани позитивни су на коронавирус, и певач се тренутно налази у болници, док је Наталија у кућној изолацији. Наталија је за Нова.рс испричала да су она и њен супруг пре десетак дана… »
Наталија Трик ФКС и Сани заражени короном! Певачица се огласила па открила: Нашли су му нешто на плућима, уплашени смо
Курир 04.07.2020
Сани Трик ФКС има корону и тренутно лежи у КБЦ Звездари, а на Цовид-19 је позитивна и његова супруга Наталија, која каже, да се скоро опоравила. "Сани је у болници, стрефио нас је овај вирус и он је лоше. Нашли су му нешто на… »
Наталија и Сани заражени корона вирусом, она објавила тужну слику из болнице: "Ово је катастрофа..."
Телеграф 04.07.2020
- Ја сам била прво лоше и кад ме је ухватило мислила сам да је грип... - каже Наталија. Наталија и Сани Трик ФКС позитивни су на корона вирус, а за разлику од ње, која се скоро опоравила, денсер је завршио у болници. Певачица је… »
Вести дана »
"Данас планирамо највећи број удара до сада" Хегсет прети да ће Америка докрајчити Иран: Имамо 1.000 удара дневно
Блиц пре 2 сатајош 46 повезаних
Златко Кокановић пуштен из притвора да се брани са слободе (ВИДЕО)
Шабачке новости пре 5 сатијош 13 повезаних
Бивши директор Београдске пословне школе правоснажно осуђен за злоупотребу положаја
РТС пре 53 минутајош 26 повезаних
САД ублажиле нафтне санкције Русији како би обуздале раст цена, европски савезници негодују
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 36 повезаних
Акција против сиве економије: заплењена роба вредна 8,7 милиона динара
РИНА пре 18 минутајош 25 повезаних