Повезане вести

Огласио се певач из болничке постеље и открио како се осећа!

Огласио се певач из болничке постеље и открио како се осећа!

Мондо 04.07.2020
Позлило му, хитно пребачен у болницу. Позлило му, хитно пребачен у болницу. Након што је Наталија Трик ФКС саопштила да се њен супруг, Сани Ибраимов, осећа лоше и да не могу седам дана да му скину температуру, као и да су му… »
Прво је добио температуру, а онда упалу плућа: Сани Трик фкс лежи у болници, па признао како се осећа!

Прво је добио температуру, а онда упалу плућа: Сани Трик фкс лежи у болници, па признао како се осећа!

Курир 04.07.2020
Сани Ибраимов након вести да се тестирао на корона вирус огласио се и признао како се осећа. Његова жена Наталија претходно је признала да се Сани налази у болници. "Искрено, није ми добро! Надам се да ћу бити океј. Наталија је… »
Познати брачни пар има корону! Заразио се и њихов колега, певач!

Познати брачни пар има корону! Заразио се и њихов колега, певач!

Мондо 04.07.2020
Музичке звезде и бивши учесници Задруге боре се са опаким вирусом, а певачица открива кроз какав пакао пролази њен муж! Седам дана не могу да му скину температуру, нашли су му нешто на плућима и у веома је лошем стању! Музичке… »
Наталија и Сани Трик ФКС заражени короном, денсер у болници

Наталија и Сани Трик ФКС заражени короном, денсер у болници

Нова 04.07.2020
Певачица Наталија Ибраимов и њен супуруг Сани позитивни су на коронавирус, и певач се тренутно налази у болници, док је Наталија у кућној изолацији. Наталија је за Нова.рс испричала да су она и њен супруг пре десетак дана… »
Наталија Трик ФКС и Сани заражени короном! Певачица се огласила па открила: Нашли су му нешто на плућима, уплашени смо

Наталија Трик ФКС и Сани заражени короном! Певачица се огласила па открила: Нашли су му нешто на плућима, уплашени смо

Курир 04.07.2020
Сани Трик ФКС има корону и тренутно лежи у КБЦ Звездари, а на Цовид-19 је позитивна и његова супруга Наталија, која каже, да се скоро опоравила. "Сани је у болници, стрефио нас је овај вирус и он је лоше. Нашли су му нешто на… »
Наталија и Сани заражени корона вирусом, она објавила тужну слику из болнице: "Ово је катастрофа..."

Наталија и Сани заражени корона вирусом, она објавила тужну слику из болнице: "Ово је катастрофа..."

Телеграф 04.07.2020
- Ја сам била прво лоше и кад ме је ухватило мислила сам да је грип... - каже Наталија. Наталија и Сани Трик ФКС позитивни су на корона вирус, а за разлику од ње, која се скоро опоравила, денсер је завршио у болници. Певачица је… »

Вести дана »