Povezane vesti
Oglasio se pevač iz bolničke postelje i otkrio kako se oseća!
Mondo 04.07.2020
Pozlilo mu, hitno prebačen u bolnicu. Pozlilo mu, hitno prebačen u bolnicu. Nakon što je Natalija Trik FX saopštila da se njen suprug, Sani Ibraimov, oseća loše i da ne mogu sedam dana da mu skinu temperaturu, kao i da su mu našli nešto na plućima… »
Prvo je dobio temperaturu, a onda upalu pluća: Sani Trik fx leži u bolnici, pa priznao kako se oseća!
Kurir 04.07.2020
Sani Ibraimov nakon vesti da se testirao na korona virus oglasio se i priznao kako se oseća. Njegova žena Natalija prethodno je priznala da se Sani nalazi u bolnici. "Iskreno, nije mi dobro! Nadam se da ću biti okej. Natalija je kod kuće, a ja sam ovde u… »
Poznati bračni par ima koronu! Zarazio se i njihov kolega, pevač!
Mondo 04.07.2020
Muzičke zvezde i bivši učesnici Zadruge bore se sa opakim virusom, a pevačica otkriva kroz kakav pakao prolazi njen muž! Sedam dana ne mogu da mu skinu temperaturu, našli su mu nešto na plućima i u veoma je lošem stanju! Muzičke zvezde i bivši učesnici… »
Natalija i Sani Trik FX zaraženi koronom, denser u bolnici
Nova 04.07.2020
Pevačica Natalija Ibraimov i njen supurug Sani pozitivni su na koronavirus, i pevač se trenutno nalazi u bolnici, dok je Natalija u kućnoj izolaciji. Natalija je za Nova.rs ispričala da su ona i njen suprug pre desetak dana saznali da su zaraženi virusom… »
Natalija Trik FX i Sani zaraženi koronom! Pevačica se oglasila pa otkrila: Našli su mu nešto na plućima, uplašeni smo
Kurir 04.07.2020
Sani Trik FX ima koronu i trenutno leži u KBC Zvezdari, a na Covid-19 je pozitivna i njegova supruga Natalija, koja kaže, da se skoro oporavila. "Sani je u bolnici, strefio nas je ovaj virus i on je loše. Našli su mu nešto na plućima i evo već sedam dana… »
Natalija i Sani zaraženi korona virusom, ona objavila tužnu sliku iz bolnice: "Ovo je katastrofa..."
Telegraf 04.07.2020
- Ja sam bila prvo loše i kad me je uhvatilo mislila sam da je grip... - kaže Natalija. Natalija i Sani Trik FX pozitivni su na korona virus, a za razliku od nje, koja se skoro oporavila, denser je završio u bolnici. Pevačica je objavila sliku na kojoj… »
Vesti dana »
Rojters: Demonstranti u Srbiji traže odgovorne za napad na studente
N1 Info pre 16 minutajoš 42 povezane
Evropljani insistiraju na doradi Trumpovog mirovnog plana za Ukrajinu
Bloomberg Adria pre 42 minutajoš 85 povezanih
Vučić: Razgovarao sam sa Amerikancima o NIS-u, za 48 sati više informacija
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih
Vučić sa Dodikom o regionalnoj stabilnosti i saradnji Srbije i Republike Srpske
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih