Повезане вести
“Не дај Боже никоме!“: Наш певач има корону и очајан је - први тест негативан, рендген плућа чист, али пакао се наставио…
Вечерње новости 04.07.2020
- Променило ми се чуло укуса то је нешто невероватно, не могу да објасним. То је оно - не дај Боже никоме! Поједем нешто, као, рецимо, хлеб, а има ми укус као да пијем морску воду. Само те тера да повраћаш - објашњава Мики… »
Мики Мећава из болнице: Лоше сам, исцрпљен и тешко причам!
Мондо 04.07.2020
Последњи у низу заражених корона вирусом је и народни певач, који већ неколико дана лежи на Инфективној клиници у Београду. У тешком је стању, а спада у ризичну групу грађана! Последњи у низу заражених корона вирусом је и… »
Мики Мећава због коронавируса на Инфективној клиници
Нова 04.07.2020
Народни певач Милан Обрадовић, познатији као Мики Мећава још један је у низу јавних личности који су заражени коронавирусом. Наиме, певач је пре четири дана сазнао да је позитиван на Цовид-19 и од тада се налази на Инфективној… »
Познати српски певач заражен корона вирусом: "Лоше сам, исцрпљен и тешко причам... Не дај боже ово никоме"
Блиц 04.07.2020
Народни певач заражен је корона вирусом и тренутно лежи на Инфективној клиници у Београду. Како сам тврди јако је забринут за своје здравље, јер спада у ризичну групу грађана, али и посебно изреволтиран неодговорним понашањем… »
Вести дана »
Породила се Ања Мит! Глумица објавила емотивну фотографију из породилишта и откриле име сина (фото)
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Валић Недељковић: Непотпуни избор Савета РЕМ-а је пропуст који није смео да се догоди
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
"Орлови" траже чудо на "Вемблију": Ево где можете гледати директан пренос меча Енглеска - Србија
Курир пре 9 минутајош 2 повезане